Diari Més

Un compte pendent amb l'Alcoraz

El Nàstic vol guanyar-hi per sumar els tres punts i per treure's el mal sabor de boca de la derrota de la temporada passada

Álex López vol tornar a marcar, a Osca.

Un compte pendent amb l'AlcorazCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Alcoraz és la primera visita que haurà de realitzar el Gimnàstic de Tarragona aquesta temporada. Aquest camp porta bons i mals records, depenent de quin any es prengui com a referència. Si és el de l'ascens, el de fa dues temporades, són immillorables, ja que l'empat assolit pels de Vicente Moreno els va servir per rematar la feina al Nou Estadi. Si es mira, però, la campanya passada, millor no recordar res.

El Nàstic va perdre 2-0 davant l'Osca la 2015-16, en l'única derrota a domicili dels tarragonins durant la segona volta, una circumstància que motiva que ningú pugui penzar que serà senzill sumar-hi els tres punts.

A partir de les 19 hores, els tarragonins buscaran sumar el primer triomf de la temporada, després d'un inici contradictori. Si la primera meitat del diumenge contra el Lugo va ser molt dolenta, la reacció al segon acte va ser prou notable com per acabar empatant 2-2 després d'aixecar un 0-2 i, fins i tot, tenir opcions de victòria si un míssil de Gerard Valentín hagués acabat entrant.

Sense Reina ni Tejera

Vicente Moreno tindrà les baixes de Manolo Reina i de Tejera., aquesta darrera d'última hora. Segons el club, el futbolista pateix molesties al soli i, per precaució, no jugarà a Osca. A més, hi ha tres futbolistes amb molèsties. Són Kalu Uche, Lobato i Stephane Emaná. En principi, els dos primers haurien de poder disputar minuts.

Precisament, si està al cent per cent, Lobato podria ser novetat a l'alineació, en substitució de Zahibo. Així, el nou ''9'' del Nàstic podria jugar per davant de Tejera i Madinda, a la medul·lar. La resta de futbolistes podrien ser els mateixos que els de la setmana passada, amb Rharsalla i José Carlos a les bandes, i Álex López en punta d'atac.

Sota pals, Saja sembla indiscutible, mentre que a la rereguarda actuaran, de dreta a esquerra, Gerard Valentín, Xavi Molina, Daisuke Suzuki i Mossa.

tracking