Diari Més

Vicente Moreno: «La segona part contra el Lugo va ser espectacular»

L'entrenador del Nàstic no descarta ni sortides ni entrades abans de tancar el mercat

Vicente Moreno, amb Luis César.

Vicente Moreno: «La segona part contra el Lugo va ser espectacular»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona, Vicente Moreno, ha valorat aquest migdia el partit realitzat pels seus contra el Lugo. El tècnic valencià assegura no comprendre per què la gent es fixa només en els primers 45 minuts, que van ser realment dolents i que van servir perquè els gallecs marxessin amb un 0-2 al marcador. «No entenc per què ens quedem amb la primera meitat, ja que vam fer una segona part espectacular», ha manifestat el valencià.

Sobre el rival de diumenge, l'Osca, Moreno ha apuntat que «és un bon equip, que lluita, que treballa i que sap madurar els partits». Cal recordar que els aragonesos ja saben què vol dir guanyar al Nàstic, tal com van demostrar la temporada anterior. En aquest sentit, Vicente Moreno detalla que «l’Osca no ha canviat la seva identitat. Només vam perdre un partit la temporada passada, i va aser allí».

Vicente Moreno, com sempre, amaga les seves cartes a l'hora de parlar de l'onze que sortirà a l'Alcoraz. A ell, li va agradar la fórmula de jugar amb dues puntes clares, com van ser Álex López i Uche, que va entrar a la segona meitat. «La passada temporada ja vam jugar en moltes ocasions d’aquesta manera», diu.

Finalment, Moreno no tanca la porta ni a cap sortida ni a cap arribada abans del tancament del mercat d'estiu, ja que «sempre hi ha possibilitats de què algun jugador que pugu sortir o algun que pugui arribar. Podem millorar, pero no és fàcil».

tracking