Diari Més

Catifa de plata a l'estrena del CF Reus

Amb l’Estadi a punt i el 0-1 de la visita a Mallorca sota el braç, l’equip debuta a Segona davant l’afició roig-i-negra

Catifa de plata a l'estrena del CF Reus

Catifa de plata a l'estrena del CF ReusXAVI GUIX/CF REUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per fi, aquest dissabte sí. Prop de tres mesos després d’aconseguir el salt a la categoria de plata, els homes de Natxo González lluiran Segona Divisió davant l’afició de l’Estadi. Les feines de substitució de la superfície de joc han culminat amb prou marge i el CF Reus realitzava aquest passat dijous al matí el primer entrenament a la seva nova catifa. Com a mínim de moment, sense contratemps a la vista pel que fa a l’escenari –cobert amb un miler de rotlles de gespa portada de l’Ebre– i amb el 0-1 del debut a Son Moix sota el braç, el conjunt de la capital del Baix Camp vol traslladar a la graderia una il·lusió que verbalitzava fa poques hores el porter Edgar Badia: «Ens hem adonat que, si ens mantenim centrats i estem sempre units, podem lluitar amb qualsevol rival».

El més immediat, el Mirandés, trepitjarà aquest feu inèdit al futbol professional després d’haver empatat en l’estrena contra el descendit Getafe (1-1), gràcies a una diana de Guarrotxena que igualava al 65’ l’avantatge assolir per Pacheco als 51 minuts de cita. Els roig-i-negres volen omplir les 4.500 localitats de l’Estadi en el que serà el primer partit de la història del club a Segona, amb dosi extra d’il·lusió pel bon paper de l’equip dissabte passat.

Sense David Haro ni Vítor

Per al matx, l’entrenador Natxo González no podrà comptar amb l’atacant David Haro, artífex de dues de les quatre dianes que, contra el Racing, van propiciar el pas a la segona màxima categoria del futbol estatal. El de l’Ametlla del Vallès es recupera encara dels problemes al maluc que arrossega des de la disputa de la tornada de l’eliminatòria d’ascens. Vítor Silva, que no va estar al terreny de joc del Mallorca, tampoc no hi serà, igualment per molèsties físiques i Migue, expulsat, compleix sanció. Per la seva banda, Carlos Terrazas està pendent de Provencio, que s’havia estat exercitant al marge aquests dies.

tracking