Diari Més

El Reus Deportiu ja llueix a la samarreta La Fira Centre Comercial

El principal patrocinador del club ocuparà la plaça central de la indumentària roig-i-negra

La plantilla, amb la samarreta.

El Reus Deportiu ja llueix a la samarreta La Fira Centre ComercialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu i La Fira Centre Comercial, inaugurada el passat mes de novembre del 2015, uniran esforços de cara a la temporada 2016-17 en un projecte comú il·lusionant i beneficiós per a ambdues entitats.

Tant l’aposta comercial de La Fira, com el Projecte de l’actual Junta Directiva del Reus Deportiu han coincidit en el temps i en l’espai, estant ubicats tots dos en el mateix punt de la ciutat de Reus. Així doncs, era fàcil que les dues entitats col·laboressin mitjançant aquest projecte conjunt.

Ambdues parts estan convençudes que la unió dels projectes comuns, plasmada en aquest acord de col·laboració, serà molt positiva per a l’èxit comú i per transmetre una imatge de la ciutat de Reus, enèrgica, viva i, com sempre, fidel a la seva trajectòria emprenedora. No hi ha millor aliança que la dels diferents sectors d’una ciutat i els seus ciutadans; la imatge del Reus Deportiu–La Fira Centre Comercial unida pretén constituir-se en segell i marca d’identitat de la ciutat, afavorint amb això a aquesta dinamització i integració de dos sectors importants a la ciutat, el comercial i l’esportiu.

Així doncs, aquest acord va més enllà de ser un simple patrocini, ja que ambdues entitats buscaran ser proactives en el projecte en comú que els concerneix.

tracking