Diari Més

El Nàstic buscarà la primera victòria de la temporada lluny de Tarragona

L’Alcoraz va ser un punt d’inflexió pels tarragonins la passada campanya amb una derrota que va fer molt de mal

Daisuke Suzuki, durant el partit del passat diumenge, contra l'Albacete, al Nou Estadi.

El Nàstic buscarà la primera victòria de la temporada lluny de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No ha estat el millor inici possible el que ha protagonitzat enguany el Gimnàstic de Tarragona. Un empat a dos gols, a casa, contra un Lugo que va proposar poc futbol i amb una primera meitat horrorosa per part dels tarragonins no era la millor manera d’iniciar la campanya més il·lusionant que es recorda en la història recent del club.

Ara bé, no es pot jutjar a un equip per un únic partit i, encara menys, per l’inaugural, ja que són molts els factors que van motivar aquella relliscada. El Nàstic no vol mirar enrere, i l’únic que busca ara és inaugurar el caseller de triomfs d’aquesta temporada. Serà en un terreny molt especial, com l’Alcoraz.

A Osca el Nàstic va fer un pas de gegant, fa dues temporades, cap a l’ascens a Segona Divisió. L’empat, sense gols, dels tarragonins a l’Alcoraz va servir perquè l’equip de Vicente Moreno arribés al Nou Estadi amb tot a favor per convertir-se en equip de categoria professional. Ara bé, també cal recordar que la campanya passada l’equip va caure derrotat contra aquest mateix equip, a la segona volta, en el dia en què es va veure trencada una ratxa de dotze partits sense perdre. Aquesta temporada, tots dos equips han remodelat les seves respectives plantilles, pel que serà un partit molt atractiu per a l’espectador, entre dos conjunts que aspiren a la permanència, tot i que el Nàstic sap que pot arribar molt més amunt tenint en compte la gran plantilla que ha confeccionat el director esportiu, Emilio Viqueira.

No es preveuen excessius canvis a l’alineació de Vicente Moreno. De fet, l’entrada de Lobato podria ser l’única novetat respecte a l’onze que el valencià va presentar diumenge passat. El «9» del Nàstic podria entrar a la mitja punta, per ajudar en la creació a Lévy Madinda i a Sergio Tejera. D’aquesta manera, si aquest canvi s’acabés produint, Zahibo seria el sacrificat, i l’ex del València Mestalla hauria de començar des de la banqueta.

Pel que fa a la resta, no es preveuen novetats. Saja es mantindrà a la porteria, mentre que la defensa, de dreta a esquerra, la formaran Gerard Valentín, Daisuke Suzuki, Xavi Molina i Mossa. A dalt, tot i que algun jugador de banda podria caure de l’alineació, tot sembla indicar que José Carlos i Rharsalla continuaran buscant sorprendre per les ales. El gol i el penal provocat per Álex López li donen legitimitat per continuar a l’onze inicial. L’única baixa que tindrà el Nàstic serà la de Manolo Reina, qui es va trencar el peroné per dos llocs diferents.

Pel que fa a l’Osca, no podrà jugar Borja Lázaro per unes molèsties als isquiotibials. Aquest equip va aprendre a competir a finals de la temporada passada i és aquest esperit el que el converteix en un conjunt perillós. Alexander, que jugarà per banda dreta, és el màxim perill, un jugadors amb gran capacitat de desequilibri.

tracking