Diari Més

Berni Álvarez: «El nostre objectiu és millorar la temporada passada»

L’entrenador del CBT es mostra optimista per les opcions de l’equip i espera un últim fitxatge

Els jugadrs del CBT, entrenant al pavelló del Serrallo.

Berni Álvarez: «El nostre objectiu és millorar la temporada passada»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona va iniciar ahir els seus entrenaments, després d’un estiu molt mogut per diversos factors. Entre ells, les dificultats que ha patit l’entitat per poder sortir a LEB Plata.

El seu entrenador, Berni Álvarez, es mostra optimista després de com s’ha anat confeccionant la plantilla. De fet, minuts abans de començar el primer entrenament va declarar que «estem contents perquè ha continuat molta gent, però ens han deixat Miquel Salvó i Orion Outerbridge. Dependrà molt de l’última incorporació que realitzem, però estic molt content amb l’equip que tenim».

La seva continuïtat sempre ha resultat un dubte, ja que el cartell de Berni Álvarez és molt gran en el panorama nacional. Tot i això, ell sempre ha buscat quedar-se. «Hi ha molts factors. Els poses a la balança, mires el que et donen fora i veus el que tens a nivell familiar i crec que em queda un any d’estar al CBT. Crec que hem de seguir creixent tots junts.», va manifestar al Serrallo.

Sobre les opcions del seu equip durant aquesta temporada que comença el mes vinent va declarar que «la Lliga ha millorat. Són dos equips més. Millorar els resultats de la passada temporada ha de ser el nostre objectiu».

tracking