Diari Més

Badia: «Ens hem adonat que, centrats i units, podem lluitar amb qualsevol»

El porter protagonitza el cartell del debut a Segona, que evoca el ‘Nevermind’ de Nirvana i és inici de tota una sèrie

Edgar Badia signa per als aficionats alguns pòsters on apareix vestit de curt i submergit a l'aigua.

Badia: «Ens hem adonat que, centrats i units, podem lluitar amb qualsevol»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé com al Nevermind de Nirvana, però de roig-i-negre, disposat per a l’aturada i tot just un pèl més crescut. Així es presenta el porter del CF Reus Edgar Badia al primer de la sèrie de cartells que il·lustraran aquesta campanya les cites de l’equip a l’Estadi. De posar imatge a la il·lusionant estrena davant l’afició que es viurà al feu de la capital del Baix Camp aquest dissabte contra el Mirandés –i també a la resta d’enfrontaments de la campanya 2016-17–, s’han encarregat Sergi Herrera i Marc Díez, de l’estudi Ovni, i el fotògraf Ferran Estivill. Tots plegats submergien l’arquer i un fotògraf subaquàtic, aquest dimecres, a les aigües de la piscina del CN Reus Ploms, per prendre les imatges inspirades en la cèlebre portada del segon àlbum d’estudi de Nirvana: Edgar Badia amb els guants posats, reproduint la postura del nadó però bussejant, en aquest cas, cap a una entrada.

«Va ser divertit, ara que fa calor, entrar dins d’una piscina vestit del Reus, fer una sessió de fotos... M’ho vaig passar prou bé i m’enduc una bona experiència», apuntava el jugador després de presentar el cartell al Centre Comercial La Fira. Per part d’Ovni, Sergi Herrera, explicava que «serà interessant treure els futbolistes del seu àmbit natural i col·locar-los en diferents portades, un total de 21, que prendran com a referència discos d’artistes coneguts a nivell internacional i de la història de la música». De les que vindran, encara «no en desvetllem cap més. El joc és anar descobrint de què es tracta, que hi hagi una interacció amb l’afició».

«Vendrem cara la nostra pell»

El debut pròpiament dit, però, ja el va viure el CF Reus dissabte passat a Son Moix, en forma d’un 0-1 que ha fet entrar al vestidor roig-i-negre aires de positivisme: «Guanyant a Mallorca, que és un dels camps més complicats de la categoria, ens hem adonat que, si som sòlids com a equip, tenim les coses clares i ens esforcem al màxim, podem competir contra qualsevol rival», valora Badia, convençut que «assolir l’objectiu que ens hem plantejat serà qüestió de feina i sacrifici. Aquest és l’ànim que hi ha a la plantilla: sabem que, si està unida i concentrada, podrà fer coses». Per als oponents que vindran, el porter avisa que «hem deixat clar que no serem un rival que perdrà de manera fàcil. Vendrem cara la nostra pell». La titularitat contra el Mallorca posa un punt més de confiança per al barceloní, conscient que «han fitxat al Jordi Codina, que és un grandíssim porter i té una trajectòria molt contrastada. Hem encaixat molt bé i, igual que l’any passat ja tenia competència amb l’Aitor i el Raúl, enguany la tinc amb ell» i compromès amb «treballar cada dia per rendir el cap de setmana i seguir jugant, aportar al grup i ser una peça important dins l’equip». Aquest home de pes al conjunt de Natxo González no oblida un altre dels pilars importants al periple a la Segona Divisió, els seguidors, en què té «la confiança que respondran. Ens agradaria que l’Estadi presentés una imatge molt maca. Els jugadors nous ens ho pregunten: vindrà molta gent? És un debut històric a casa. L’afició i el seu suport seran molt importants».

tracking