Diari Més

AgroReus habilita prop de 2.700 places de pàrquing per als partits del CF Reus

Una llançadora unirà plaça de les Oques i Estadi

El carrer Recasens i Mercader i el Nelson Mandela estaran tancats hores abans de cada encontre.

AgroReus habilita prop de 2.700 places de pàrquing per als partits del CF ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entorn de l’Estadi posarà a disposició dels seguidors del CF Reus, en aquest curs a la Segona Divisió, gairebé 2.700 places de pàrquing els dies de partit. A les 2.300 amb què ja comptava el polígon AgroReus s’afegiran ara unes 220 que resulten del repintat dels carrers pròxims al camp en bateria inversa, i unes 160 més estaran en situació de ser activades a un solar de propietat municipal que es localitza al carrers de Joan Alcover «per tal de reforçar la capacitat d’estacionament de la zona». I és que, a partir d’aquesta temporada 2016-17, el carrer Recasens i Mercader i el carrer de Nelson Mandela romandran tancats a la circulació entre tres hores abans i una hora després de cada enfrontament a casa, i no s’hi podrà deixar el cotxe a cap dels dos costats «des d’hores abans»: al matí del mateix dia quan es jugui a la tarda i a la tarda del dia abans si el matx es disputa durant el matí. Ajuntament i Guàrdia Urbana han demanat també «un esforç» al veïnat i a les empreses que treballen al frontal del recinte de l’Estadi per a l’ús d’itineraris alternatius.

La nova Línea 34

De qualsevol forma, i tenint en compte que la capacitat del feu roig-i-negre és de 4.500 localitats, des del consistori es fa una crida als aficionats que assisteixin a aquesta nova etapa del club a la categoria de plata que facin servir el nou servei de bus llançadora, una línia que es posarà en marxa per a cada partit, per desplaçar-se des del centre de la ciutat fins a l’Estadi. Es tracta de la Línia 34, que unirà la plaça de les Oques i AgroReus.

Aquest servei estarà inclós en tots els abonaments i es farà amb dos autobusos amb capacitat per a 90 places amb una freqüència de 10 minuts. Per exemple, en el cas del partit d’aquest dissabte, que comença a les 19:00h, la línia estarà operativa a partir de les 17:10h des de la plaça de les Oques, amb l’última sortida a les 18:50h. Per al trajecte de tornada, el bus sortirà de l’Estadi quan acabi el partit: a les 20:50h començaran els viatges de tornada, amb el darrer trajecte a les 21:30h, quan es tancarà el servei.

tracking