Diari Més

Xavi Hernández jugarà de blau

El base nascut a Maó prové del Fundació Lucentum

Xavi Hernández jugarà de blau

Xavi Hernández jugarà de blauDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Hernández vestirà de blau la propera temporada. Eljovemaonèsde 24 anys i 1'82cm d'alçada, ocupa la posició de base i ha jugat les dues últimes temporades en la Fundación Lucentum. En el seu últim any va anotar 7,4 punts per partit i 2,6 assistències en 18 minuts de joc.

Hernández va sortir de la pedrera del Club Deportivo Alcazar. Més tard, va passar al CB Vic i va arribar a les lligues FEB de la mà de Olivar, segon equip de CAI Zaragoza, allí va disputar dues temporades en lliga EBA abans de donar el salt a LEB Plata amb Lucentum. Ara Xavi Hernández arriba al CBT amb la missió d'aportar punts i anotació en la direcció de joc blau. Amb aquest fitxatge el CBT ja va completant una plantilla que espera repetir la bona temporada de l'any passat.

La pretemporada començarà dimecres que ve a la tarda, quan el CBT realitzi el seu primer entrenament en el pavelló del Serrallo.Una setmanadespréscomençaran els partits amistosos, i el dia 16 de setembre començarà la temporada oficial amb la disputa de la Lliga Catalana, on en elprimer partites podranveure a les noves incorporacions en un partit oficial.

Xavi Hernández ha valorat d'aquesta manera la seva arribada a Tarragona: «molt content que s'hagi formalitzat el fitxatge. Quan va acabar la temporada ja vaig veure que era difícil seguir a Alacant i vaig tenir molt clar que Tarragona era la meva primera opció». A més, Xavi Hernández reconeix que «estic amb més ganes que mai d'arribar aquí, amb molta il·lusió per començar». Respecte a l'equip, Hernandez creu que «cal seguir amb la línia de joc que va fer el CBT l'any passat, tinc la sort de conèixer a molts jugadors com Ferran, Marc o Dani. Espero adaptar-me ràpid i aportar el meu gra de sorra per guanyar».

tracking