Diari Més

Nil Sabata, nou jugador del CBT

El jugador arriba cedit del Manresa d'ACB

Nil Sabata, nou jugador del CBT

Nil Sabata, nou jugador del CBTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nil Sabata s'ha convertit en nou jugador del Club Bàsquet Tarragona per a la temporada 2016-2017. Sabata és un jugador de 205cm, queamb tan sols 20 anys ha estat internacional amb categories inferiors de la selecció espanyola i ja ha debutat en ACB amb el Manresa. Sabata és un jugador interior amb bon joc de peus i amb bona capacitat per al rebot.

El jugador, que és una de les promeses del Manresa, porta en les categories inferiors del club del Bages des de categoria cadet. L'any passat, Sabata va jugar en el Martorell de lliga EBA, i en 20 minuts va anotar més de 6 punts i va capturar 5,5 rebots per partit.A més, en aquest cas Berni Álvarez ja coneix a Nil Sabata, ja que va formar part de la selecció espanyola sub-19 que va disputar el mundial de Grècia amb Berniala banqueta.

Sabata, que començarà a entrenar amb els seus companys dimecresvinent,ha dit que«estic molt content d'arribar a un club i a una ciutat amb tanta història com Tarragona». Nil Sabata també ha manifestat que «arribo amb moltes ganes de treballar, aprendre, millorar i gaudir,però sobretot amb moltes ganes de guanyar».

tracking