Diari Més

El Reus vol estrenar-se per la porta gran

Sense Haro, Máyor i Querol, Natxo González buscarà els tres punts a Mallorca

Natxo González, preparado para el debut.

El Reus vol estrenar-se per la porta granXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu ja ho té tot preparat per a la seva estrena a la categoria de plata. Els de Natxo González jugaran aquesta tarda, a les 19 hores, el seu primer partit en tota la història a Segona Divisió A.

El rival serà un Mallorca que enguany s'ha confirmat com un dels principals candidats a l'ascens a Primera Divisió, després de realitzar una gran despesa, la tònica de la darrera temporada.

El duel es jugarà a terres illenques, i Natxo González no podrà comptar amb tres davanters, ja que no s'han recuperat de les molèsties que arrossegaven. Es tracta de Querol, Haro i Máyor.

Natxo González va detallar ahir durant la primera roda de premsa de prèvia de la temporada que “tots els convocats estan disponibles per demà i els més regulars seran els que demà saltaran a la gespa”. L'entrenador assegura estar preparat pel repte que significa jugar a la categoria de plata i va detallar que no té por a començar jugant a Mallorca. “si aquest equip és aquí, és perquè hademostrat tenirmolta personalitat, sigui quin sigui l’escenari. No ens hem de deixar intimidar”, va dir.

El basc va sentenciar que “eens enfrontarem a un rival molt i molt potent. Res de la pretemporada s’assembla al que ens trobarem. Espero un Mallorca que tractarà d’aconseguir la victòria des del primer minut, perquè és un equip fet per ascendir, molt poderós i molt fort”.

tracking