Diari Més

Moreno: «No signo la promoció»

L’ambició de l’entrenador del Nàstic es fa palesa des de l’inici d’una temporada que arrenca al Nou Estadi amb la visita del Lugo

Vicente Moreno espera l'inici de la temporada.

Moreno: «No signo la promoció»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per fi es posa en marxa la temporada 2016-17. Tothom en tenia ganes, sobretot un Vicente Moreno que torna amb més ambició que mai, i sense renunciar a res. «Hem de recordar d’on venim i hem d’anar amb la màxima humilitat possible», deia, tot i que afegia que «no signo la promoció d’ascens». De fet, segons paraules del mateix entrenador, «a Segona A hi ha sempre tres objectius: salvar-se, jugar la promoció i pujar. No podem pensar en objectius que s’han de marcar pel desembre o del juny, però la nostra ambició és la de guanyar tots els partits».

El conjunt grana s’estrenarà en Lliga aquest diumenge, al Nou Estadi, en un duel en el qual el rival serà el Lugo, on hi juga un vell conegut de l’afició grana, com Jordi Calavera. El lateral de Cabra del Camp va marxar aquest estiu a l’Eibar, club que l’ha cedit als gallecs perquè sumi minuts a Segona A. Per a Vicente Moreno, el Lugo «és un equip que té una idea molt clara de joc. Des de l’època de Setién a la banqueta ja s’ha caracteritzat per ser un equip que tracta bé la pilota, és valent i proposa».

L’entrenador es mostra molt satisfet per com arriba el seu equip a l’inici lliguer, ja que «arribem bé, amb molt de treball a les cames». Es mostra molt prudent el valencià a l’hora de determinar si els nous fitxatges, sobretot els estrangers, estan per jugar d’inici, ja que «hi ha jugadors amb els quals s’ha de tenir paciència». Sobre el dubte a la porteria, l’entrenador no desvetlla si apostarà per Dimitrievski, o bé serà Saja l’escollit. «Els veig als dos bé, no és fàcil que s’adaptin ràpid acabats d’arribar», manifesta.

Vicente Moreno està molt content per la plantilla que li ha deixat Emilio Viqueira. En aquest sentit, detalla que «tal com estem, estem bé, però si el director esportiu té l’opció de poder millorar l’equip, sempre estem oberts». Això no vol dir, en cap cas, que Vicente Moreno reclami públicament cap incorporació més, ja que «estic satisfet amb la plantilla que tinc, molt satisfet».

L’entrenador té molt clar que no és gens senzill el que està aconseguint Viqueira temporada rere temporada, ja que «no és fàcil millorar cada any la plantilla», encara que ell creu que el director esportiu ho ha tornat a aconseguir.

Moreno podria alinear el mateix onze pel qual va apostar el passat dissabte al Mini Estadi, contra el Barça B, amb el dubte de qui ocuparà la porteria. Per veterania i per la situació amb la lesió de Reina, sembla que Saja serà l’escollit.

tracking