Diari Més

Marc Giménez renova amb el CBT

L’aler de la pedrera blava jugarà la seva tercera temporada amb el primer equip

Marc Giménez.

Marc Giménez renova amb el CBTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Club Bàsquet Tarragona per a la temporada 2016-17 va agafant forma. L'últim jugador a donar el «sí, ho vull» al projecte del CBT ha estat Marc Giménez, una de les principals promeses de futur del club blau. L’aler de 21 anys va ser un dels jugadors que mes va evolucionar l'any passat i es va convertir en un jugador molt utilitzat per Berni Álvarez. 18 minuts per partit, 4,2 punts i 5,2 de valoració van ser els números de Marc Giménez l'any passat.

La seva joventut, la confiança en el seu joc i la seva intensitat defensiva han de ser la base perquè Giménez continuï aquesta temporada amb la seva progressió en la plantilla del CBT. A més, Marc Giménez és un dels jugadors que ha decidit avançar les seves vacances, i ja se li pot veure a les tardes entrenant dur per arribar en la millor forma possible a l'inici de la pretemporada. El sacrifici i la lluita de Marc Giménez tornaran a estar garantits aquest any al Serrallo.

El jugador ha volgut valorar la seva renovació pel CBT de la següent manera. «Estic molt content amb el fet de seguir en el que puc dir que és el meu club, aquest serà el tercer any en el primer equip i tinc molta ambició per seguir millorant i tenir un paper important dins de la dinàmica de l'equip», ha dit. Respecte als objectius com a grup, Marc Giménez creu que «tenim un deute amb l'afició, l'any passat vam omplir el pavelló en diversos partits, i a part d'agrair aquesta col·laboració, volem mantenir la tendència. Tenim el hàndicap de fer un equip amb moltes cares noves, però si som fidels al nostre estil de joc podem ser un equip referent en una lliga tan competitiva».

No obstant això, el jugador de Tarragona creu que és massa aviat per poder parlar d'objectius concrets, i l'única cosa que té clar és que «cal treballar dur per la Lliga Catalana i arribar al inici de la lliga regular sent el màxim competitius possible». Finalment, Marc Giménez també ha volgut «agrair l'esforç i la dedicació d'Aleix i Berni, que malgrat les dificultats d'un estiu diferent per a mi en lo personal i complicat, com sempre, en les oficines del CBT han fet possible la renovació».

Amb la renovació de Marc Giménez, el CBT ja suma la cinquena peça del projecte. Després de la renovació de Dani Martínez i Ferran Torres, els fitxatges de Salim Gloyd i Oriol Besora, ara es fa oficial la continuïtat d'un jugador cridat a fer història en el club de tota la seva vida.

tracking