Diari Més

Campins: «Vull guanyar-me els minuts per donar-ho tot aquesta temporada»

El lateral dret recala al CF Reus disposat a «aportar el màxim» i oblidar una etapa irregular per problemes físics

Campins: «Vull guanyar-me els minuts per donar-ho tot aquesta temporada»

Campins: «Vull guanyar-me els minuts per donar-ho tot aquesta temporada»XAVI GUIX/CF REUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Necessito aquesta temporada guanyar minuts, vull sobretot guanyar-me jo els minuts, i donar tot allò que tinc». Són paraules del lateral dret Joan Campins, la darrera de les incorporacions comunicades pel CF Reus en aquest mercat i la que completa el gruix de la plantilla 2016-17, a expenses encara de les oportunitats del tram final del mercat. Campins (Sa Pobla, Palma de Mallorca, 1995), que s’incorpora a la disciplina de Natxo González arribat des del Saragossa on va competir cedit pel Barça B la segona volta del curs passat, es compromet per dues campanyes amb el conjunt roig-i-negre sota l’objectiu de deixar enrere una etapa marcada per la irregularitat i el llast dels problemes físics. «L’any passat vaig gaudir de bastants minuts al Saragossa però després, per una lesió que em va impedir durant un mes estar als terrenys de joc, se’m va aturar la regularitat que portava jugant», explicael futbolista en la seva posada de llarg com a roig-i-negre i diu, sobre la competència que li plantejarà Alberto Benito com a l’altre lateral dret al vestidor del CF Reus, que «jo això sempre ho miro per la part positiva i sé que tant ell com jo podem créixer i el tècnic decidirà després qui està millor tant físicament com mentalment per afrontar la Segona Divisió».

El mallorquí, que s’integrava als entrenaments diumenge passat i pràcticament al desenllaç de la pretemporada, concreta que «arribo al 100%. Sí que és veritat que el sistema de pretemporada del Barça és molt diferent, tot és amb pilota, el físic és important però no és pel que es caracteritza La Masia. Imagino que amb el pas dels dies entrenant agafaré el ritme d’aquí, agafaré el sistema, i m’aniré adaptant a tot». «Em falten dues o tres sessions, però assumeixo els conceptes força bé i serà ràpid», conclousobre l’escàs marge respecte al debut en competició que viurà el CF Reus aquest dissabte 20 d’agost a Son Moix contra el Mallorca on va viure el període formatiu, i deia que «estaria feliç de poder-hi ser tot i que sóc conscient que porto aquí una setmana i desconec les intencions del míster. Però, mai se sap, i estaré preparat». «Estic bastant content després de donar-me l’oportunitat d’estar a Segona un altre cop. L’any passat vaig poder gaudir d’estar al Saragossa», explicasobre la seva arribada al vestidor de la capital del Baix Camp un Joan Campins que reconeix, sobre la seva trajectòria més recent, que «El Barça és un altre món, no s’assimila a la realitat del futbol més comú. Jo vinc aquí a aportar el màxim, això és Segona Divisió».

Abans, el director esportiu del CF Reus, Sergi Parés, que ha acompanyatel lateral en la seva presentació davant els mitjans, hadetallat que, en la cerca de la peça per a la fitxa que ha acabat ocupant Joan Campins, «prioritzàvem trobar un jugador jove amb bones perspectives de futur i un rendiment immediat i ell té allò que buscàvem: és un lateral amb recorregut, un físic dotat, molta velocitat i un futbolista que l’any passat, durant la segona volta amb el Saragossa, va anar assumint conceptes defensius». «Tenia una projecció brutal, extraordinària. Quan tenia 17-18 anys era el millor lateral dret d’Espanya», ha afegit.

Pendents d’oportunitats

Amb 25 futbolistes al primer equip, Paréshaapuntatque «ens hem d’acostumar a jugar amb els terminis. Tenim una plantilla molt compensada i estem contents de com ha anat l’estiu però fins l’últim dia hem d’estar pendents d’oportunitats que puguin aparèixer o situacions que puguem tenir nosaltres». «Potser algun jugador per edat pot tenir fitxa pel filial i hi ha alguna situació que ens permet cert marge de maniobra», haconcretatsobre la cabuda de nous noms al CF Reus 2016-17. «La Segona és molt forta i nosaltres hem de tenir humilitat però també ambició i il·lusió», ha acabat sobre aquest històric periple a la categoria de plata que espera al club.

L’atac copa la infermeria

El director esportiu roig-i-negre ha reconegut, també,que «tres jugadors importants a la davantera no els tenim a disposició». David Querol pateix molèsties a la part interior del genoll que l’han impedit participar dels partits de preparació, David Haro arrossega problemes al maluc des de la disputa del play-off i Máyor té una contusió al bessó i «també arribarà molt just».

tracking