Diari Més

Salim Gloyd, primer fitxatge del CBT per a la pròxima temporada

Té 23 anys, juga d’aler i té passaport de Costa d’Ivori; amb 1,98 metres, també pot fer d’ala-pivot

El nou jugador del CBT, durant una acció amb el seu antic equip.

Salim Gloyd, primer fitxatge del CBT per a la pròxima temporadaUniversidad Hawaii

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salim Gloyd s’ha convertit en el primer fitxatge del Club Bàsquet Tarragona de cara a la temporada 2016-17, una nova campanya en la qual els blaus competiran a la LEB Plata.

El jugador de 23 anys i nascut a Seattle té passaport de Costa d’Ivori. Arriba per a ocupar la posició d’aler, encara que la seva versatilitat li permet jugar també d’ala-pivot, una de les situacions que ha motivat el seu fitxatge pel club tarragoní.

Salim Gloyd és un jugador de 198 centímetres d’altura, sense experiència a Europa però amb molt bons números en la NCAA 2, segona divisió universitària d’Estats Units. En el seu últim any, ha aconseguit una mitjana 22,9 punts per partit i 8,6 rebots a la Universitat d’Hawaii, uns números realment espectaculars.

Abans, Salim Gloyd havia passat també per les universitats de Santa Fe i Indianapolis. A Hawaii, Salim va aconseguir mostrar les seves millors habilitats com a jugador de bàsquet i la seva evolució en l’últim any ha estat espectacular, passant d’anotar 6,5 punts amb Indianapolis a 22,9 amb Hawaii. Es tracta de la primera incorporació del CBT per a la propera temporada, després de la renovació de Ferran Torres i Dani Martínez.

Berni Álvarez es mostra molt satisfet amb la seva primera incorporació. «Salim és un jugador que ve de jugar una última temporada molt bona en NCAA 2, i la seva progressió en els últims anys és molt bona». L’entrenador del CBT té molt clar el que Salim pot aportar a la plantilla de cara a la nova temporada, ja que «és un jugador molt versàtil, que pot jugar en diverses posicions. A la universitat ha jugat sempre de 4, però jo vull que jugui de 3». Entre les seves habilitats, el tècnic destaca que «té un bon 1x1, bona mà i pot ajudar al rebot». Finalment, Berni Álvarez reconeix que «necessitarà adaptar-se a la lliga i a la manera de jugar d’aquí, espero que ho aconsegueixi ràpid i ens pugui ajudar».

tracking