Diari Més

El Nàstic accelera el fitxatge d'un porter perquè Reina podria estar entre 4 i 5 mesos de baixa

La gravetat de la lesió de Manolo Martínez motiva que es preveeixi la pitjor de les situacions

Reina estarà un temps sense jugar.

El Nàstic accelera el fitxatge d'un porter perquè Reina podria estar entre 4 i 5 mesos de baixaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lesió de Manolo Reina impedirà que el porter andalús pugui tornar a saltar als terrenys de joc en un periode que oscil·larà entre els 4 i els 5 mesos. El meta va trencar-se el peroné dissabte al Mini Estadi en el marc de la visita dels tarragonins al camp del Barça B i, com a molt aviat, tornarà a jugar al desembre.

Aquesta situació motiva que el club hagi accelerat les gestions a l'hora de fitxar el porter. De fet, en les pròximes hores es podria concretar l'arribada d'un nou futbolista al Nou Estadi, que seria, precisament, l'encarregat de ser sota pals.

L'imminent inici de Lliga motiva que el club no pugui adormir-se i, tenint en compte que l'altre porter de la plantilla, Fabrice Ondoa, vol sortir, no hi ha més remei que posar tots els sentits en un nou fitxatge.

Manolo Martínez

Tampoc pinta gaire bé la lesió de Manolo Martínez. El centrecampista va veure com se li desplaçava el mateix genoll del que va estar lesionat, també en el duel contra el Barça B. Si es tractés d'una lesió greu, podria haver estat l'últim partit d'un dels jugadors més grans de la història del Nàstic. Club, afició i resta de persones properes al Nàstic esperen que no sigui així.

En els pròxims dies se li realitzaran més proves per determinar l'abast de la seva lesió.

tracking