Diari Més

Jocs Olímpics

L'ampostina Aïna Cid disputa avui la final olímpica de rem

L’Ajuntament ha instal·lat una pantalla gegant

L'ampostina Aïna Cid disputa avui la final olímpica de rem

L'ampostina Aïna Cid disputa avui la final olímpica de remCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta tarda, a partir de les quatre, es disputarà, a la llacuna de Rio de Janeiro, la final olímpica de rem en la modalitat dos sense, un fita històrica ja que aquest és el primer cop que una embarcació femenina arriba a una final de rem en l’esmentada categoria.

Les dues remeres catalanes Aïna Cid, d’Amposta, i Anna Boada, de Barcelona, es van classificar per darrere de dues de les favorites a la medalla d’or com són Dinamarca i Nova Zelanda i per davant de les xineses, que van disputar la tercera plaça de la semifinal a les catalanes.

Cal destacar que el Club Natació Amposta, al que pertany Aïna Cid, és el club de la demarcació de Tarragona que més esportistes olímpics ha aportat a la delegació espanyola. A més, la capital del Montsià és un dels llocs escollits anualment per diferents equips de rem d’arreu del món per realitzar els períodes d’entrenament abans de les cites més importants com mundials i Jocs Olímpics. L’Ajuntament d’Amposta ha instal·lat una pantalla gegant a la Plaça del Mercat on centenars d’ampostins i ampostines han seguit les regates de Cid i Boada. La pantalla ja es va instal·lar per veure la classificació.

tracking