Diari Més

Ferran Torres seguirà al CBT

El pivot signarà el contracte en els propers dies

Ferran Torres seguirà meravellant al Serrallo.

Ferran Torres seguirà al CBTJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Torres es converteix en el primer jugador a confirmar la seva renovació amb el CBT per a la temporada 2016-17. El pivot de L'Hospitalet de l'Infant prorrogarà el seu contracte un any més amb el CBT i seguirà sent una peça clau en l'esquema de Berni Álvarez. Torres completarà la seva novena temporada en el CBT, set de les quals com a jugador del primer equip. L'any passat s'havia especulat amb que Ferran abandonés el CBT a causa de la dificultat de compatibilitzar el seu treball amb la seva carrera esportiva. No obstant això, tal com reconeix el propi Ferran, el suport de l'afició ha estat clau perquè al final segueixi un any més vestit de blau. «He de donar les gràcies a l'afició per tot l'afecte rebut l'any passat, espero que aquest any segueixin estant allí i puguem fer una bona temporada», apunta el jugador. La campanya passada, Ferran Tores va ser un dels jugadors més destacats de l'equip, amb més d'11 punts i 5,2 rebots per partit. A més, Torres va ser el segon jugador que més minuts va tenir de tota la plantilla, ja que només va ser superat per Orion Outerbridge.

Amb la renovació de Ferran Torres, el CBT posa la primera pedra d'un projecte que tornarà a fonamentar-se en els jugadors de casa. En els últims anys, Ferran s'ha consolidat com un dels millors cincs de la categoria, i en una de les icones de l'afició local, que en els últims partits de la temporada va manifestar el seu afecte cap al «tiburón del Serrallo», com l'anomenen els aficionats.

«Estic molt content d'haver renovat un any més, espero poder retornar l'afecte de l'afició i fer un bon any», explica, feliç, Ferran Torres. En aquest sentit, el pivot es mostra ambiciós davant la temporada que s'apropa, ja que «volem millorar el resultat de l'any passat».

tracking