Diari Més

El Nàstic fa una crida a l'afició per ocupar la grada d'animació amb un espot publicitari

El segon espot de la campanya 'Nàstic, ho sap tothom!', convida als aficionats granes a comprar l'abonament per aquesta nova grada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanyapublicitària d'abonaments del Gimnàsticde Tarragona per aquesta temporada 2016-2017, sota el lema 'Nàstic, ho sap tothom!', ha fet públic el segon espot on anima els aficionats granes a comprar l'abonament per la nova grada d'animació. En aquest, un grup d'amics que ja han comprat l'abonament convencen dos joves més d'adquirir-lo perquè estan molts animats mentre prenen una cervesa al bar.

Fa aproximadament un mes, el club tarragoní feia públic el primer espot de la campanya,que volia fer arribar atots els tarragonins i tarragoninesl'inici de la campanya per comprar abonaments.

Preus dels abonaments

Tal com va comunicar el Gimnàstic de Tarragona, la renovació delsabonaments per a Tribuna tindràun preu de 300 euros, mentre que per a Preferent serà de 200 euros, i per als dos Gols de 150. Pel que fa als nous socis, hauran de pagar 450 euros per a Tribuna, 250 per a Preferent, 200 per a les dues graderies de Gols mentre que la Grada d'Animació, que és la novetat d'aquesta temporada, tindrà un preu de 60 euros. Aquesta nova graderia, situada al Gol Nord, no tindrà seients, perquè està pensada per tal que els aficionats animin l'equip durant tot el partit de peu.

Una hora abans de començar el partit, les immediacions del Nou Estadi estaven plenes d'aficionats del Nàstic.

Una afició de primera (2)Carla Pomerol

tracking