Diari Més

Lopo signa avui per suplir la marxa d'un Pablo Marí que marxa al City

El central valencià jugarà aquesta temporada al Girona després que els de Pep Guardiola paguin el traspàs acordat amb el Nàstic

Albert Lopo, amb Madinda a la imatge, entrenant amb el Nàstic durant l'estada a Olot.

Lopo signa avui per suplir la marxa d'un Pablo Marí que marxa al CityNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El canvi de centrals es realitzarà al llarg del dia d’avui. El Gimnàstic de Tarragona farà oficial al llarg del dia la contractació d’Albert Lopo i el traspàs de Pablo Marí. De fet, la dita que esmenta que Abans d’entrar, deixin sortir, serà el modus operandi del club tarragoní, que veurà com un dels futbolistes que més partits ha jugat en els darrers tres anys farà les maletes i marxarà al Manchester City.

Tot i que el central valencià fitxarà per l’equip de Pep Guardiola, no hi jugarà. Els anglesos es limitaran a pagar un traspàs (les xifres encara no es coneixen) per cedir el futbolista al Girona, rival del Nàstic a la Segona Divisió una temporada més. Serà així perquè el Manchester i els gironins tenen una espècie d’acord de filiació gràcies al qual el club català es pot aprofitar del gegantí poder econòmic que tenen els citizens.

El traspàs de Marí no ha estat una sorpresa, ja que feia setmanes que se’l relacionava amb altres equips de la categoria de plata, com ara el Saragossa o el Llevant. En les dues temporades a Segona B el valencià va ser indiscutible a l’eix de la defensa tot i que, en aquesta darrera campanya, a Segona A, va veure’s desplaçat a la banqueta a causa de la irrupció de Daisuke Suzuki i de l’altíssim rendiment ofert per Xavi Molina. El primer va arribar al mercat d’hivern i, tot i començar jugant de lateral dret, va acabar fent-ho a l’eix de la rereguarda. El japonès ha demostrat ser un defensor molt seriós, un futbolista al qual és molt complicat poder localitzar-li errades durant els partits. Per la seva banda, Molina és sacrifici pur i es va guanyar a pols un lloc a l’onze, amb què tant Marí com Iago Bouzón van haver d’esperar la seva oportunitat des de la banqueta, apareixent únicament per lesió o sanció del japonès i del canongí.

El substitut, tot experiència

El Nàstic ja té el substitut preparat, i no haurà de buscar fora. Es tracta d’un futbolista que porta alguns dies entrenant amb el primer equip i que està preparat per fitxar. Serà avui mateix quan Albert Lopo es converteixi en jugador del Nàstic. El central, de 36 anys, va finalitzar la seva vinculació amb el Deportivo de la Corunya en finalitzar la passada temporada i també va triomfar a l’Espanyol, sempre a Primera Divisió. Amb l’arribada del català, la rereguarda quedarà completa i només mancarà l’arribada d’un porter, un migcampista i, com a mínim, un davanter.

tracking