Diari Més

El CBT, confirmat a LEB Plata

La FEB dóna el vistiplau a la inscripció dels blaus

Una gran part de la plantilla continuarà.

El CBT, confirmat a LEB PlataJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d'un estiu molt mogut en el qual el Club Bàsquet Tarragona ha vist perillar la seva plaça a LEB Plata, finalment la Federació Espanyola de Bàsquet ha confirmat que el CBT disputarà aquesta temporada la seva tercera temporada consecutiva a la tercera categoria en importància del bàsquet a nivell nacional. L'any passat, l'equip entrenat per Berni Álvarez va realitzar una magnífica temporada, i es va quedar a les portes de disputar la final per l'ascens a LEB Or. No obstant això, un any més, el CBT ha hagut de tornar a lluitar en els despatxos allò que ja tenia guanyat a les pistes.

La falta d'estabilitat i la dificultat per trobar suports van portar a l'equip a una situación límit, però finalment van aconseguir complir amb els requisits necessaris per competir en LEB Plata. Ara, el club està a l'espera que la FEB sortegi el calendari d'una competició que aquest any passarà de 14 a 16 equips. Sí s'ha pogut confirmar és que la competició començarà l'1 d'octubre.

Una vegada confirmada la presència del CBT a LEB Plata, el club ja treballa en la confecció de l'equip per a la temporada 2016-17. El primer pas és la renovació de Berni Álvarez com a entrenador del primer equip, una continuïtat que pot arribar molt aviat, ja que l'entrenador cebetista ha manifestat la seva intenció de seguir amb el projecte del club. El següent pas serà començar a renovar al màxim nombre de jugadors possibles de la temporada passada, buscar algun jugador cedit d'equips d'ACB i, finalment, buscar algun jugador estranger per complementar el bloc.

tracking