Diari Més

David Querol vol arribar al cent per cent a l'inici del campionat lliguer

Tot i patir un esquinç a principis de la pretemporada, el davanter apunta al debut del Reus a Mallorca

Querol, durante un entrenamiento.

David Querol vol arribar al cent per cent a l'inici del campionat lliguerXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus continua amb la seva pretemporada, i els futbolistes es preparen per a un inici lliguer il·lusionant, a la vegada que exigent. Il·lusionant perquè serà la primera vegada que molts jugadors trepitgin la Segona Divisió A, i exigent perquè ningú es podrà despistar ni una engruna si vol ser important en els plans de Natxo González.

Un dels futbolistes que més ganes té de començar el campionat és David Querol, jugador que no està tenint la seva millor pretemporada, però que espera estar a punt per a l’inici del campionat lliguer. El futbolista va patir un esquinç a l’inici de l’estiu, però ja està gairebé recuperat i, per tant, podria ser un dels divuit convocats per l’entrenador de cara al duel que disputarà l’equip a Mallorca en la primera jornada de competició a la categoria de plata.

Querol ja està entrenant amb gairebé tota la normalitat amb la resta de companys, i està a punt de deixar enrere unes molèsties que han resultat tot un contratemps per a un futbolista que arriba amb les màximes ganes de fer un bon paper, tant pel fet de jugar a casa, en el club de la seva vida, com per tornar a tenir l’oportunitat de disputar partits a la Segona Divisió A, categoria que va tastar amb el Llagostera fa dues temporades, i de la qual no s’ha divorciat fins ara.

El futbolista serà una peça clau en els esquemes de Natxo González, ja que pot actuar en les quatre posicions de la zona ofensiva. Querol és un futbolista resolutiu per qualsevol de les dues bandes, i també és capaç de demostrar un bon rendiment actuant a la mitja punta. En determinades situacions, a més, pot jugar com a davanter centre, sobretot quan els partits estan trencats i són necessaris futbolistes que aportin velocitat i trobar espais allí on altres no els veuen. Ho va demostrar al Betis B, al Nàstic i al Llagostera, i ara és el moment de fer un bon paper al Reus.

tracking