Diari Més

El Nàstic perd 1-0 a Montilivi

La propera cita futbolística serà dimecres vinent a València

El Nàstic perd 1-0 a Montilivi

El Nàstic perd 1-0 a MontiliviGirona FC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conjunt tarragoní ha finalitzat l’stage de pretemporada a Olot en l’amistós davant el Girona FC, rival a LaLiga123. Els homes de Vicente Moreno s’han mostrat superiors en diferents trams del partit, però un gol en el tram final del matx ha posat l’1-0 al vídeomarcador. L’expulsió de Gerard Valentín amb vermella directa al minut 50’ ha estat determinant en el joc.

L’amistós s’ha iniciat amb igualtat en tots dos conjunts, mostrant-se ordenats defensivament per tal de no encaixar gol en els primers instants. La primera aproximació, sense perill, ha estat per als homes entrenats per Pablo Machín mitjançant un xut tou des de lluny. Deu minuts després, al 19’, A. de Groot ha gaudit d’una clara ocasió de gol. Després de desfer-se d’un defensor i veure al porter Bono avançat, el davanter de Calafell ha intentat la vaselina sense sort. El porter i capità grana, Manolo Reina, també esvaïa les accions ofensives dels locals, al minut 22 i 23. També al minut 22 ho provava Madinda des de lluny, però la seva rematada perillosa topava en un defensor i acabava en servei de cantonada. Tres minuts després, A. de Groot no arribava a rematar la centrada de Gerard des de la banda. Les accions s’anaven alternant a l’equador de la primera meitat; el Nàstic posava la fluïdesa en el joc i els gironins buscaven jugades ràpides per banda i buscar els dos davanters. Ha estat al minut 30 quan el Girona ha gaudit d’una doble ocasió, però la defensa grana s’ha mostrat contundent alhora d’allunyar el perill. Al minut 36 apareixia novament de Groot en una rematada creuada que ha atrapat el porter. Mentre que en l’última acció de la primera meitat, Reina es mostrava providencial. L’andalús atrapava la pilota després de l’un contra un del local Longo. Amb el resultat inicial s’arribava a la mitja part.

Només començar la segona meitat, al minut 47, Reina evitava la rematada dels locals després d’una bona estirada. I tres minuts després ha estat Gerard V. el qui es plantava a l’àrea visitant amb una bona jugada personal. L'últim defensor evitava la rematada del lateral dret. El mateix jugador grana veia la targeta vermella directa al minut 53. Aquesta acció ha estat un punt d’inflexió en el partit ja que els de Vicente Moreno es quedaven amb un efectiu menys durant gairebé una part del joc. En els següents instants s’ha trencat el ritme del matx, ja que els dos entrenadors han efectuat diverses substitucions. Alcaraz tenia una bona ocasió en una pilota morta a l’àrea al minut 68, però la pilota s’ha escapat de la porteria nastiquera. Mentre que al minut 74 una bona combinació entre Jean Luc i S. Emaná, dues de les substitucions del segon temps, hauria pot culminar-la el davanter en el primer gol. El porter Rene s’ha anticipat per impedir la rematada. I ja en la recta final del partit ha arribat el gol de la victòria als gironins. Ha estat al minut 81, quan, després d’una centrada, Manel s’ha anticipat a la defensa grana per enviar la pilota lluny de Reina. En els últims minuts de joc, no s’han produït accions de gol en cap de les dues porteries i s’ha arribat a la conclusió.

El Nàstic torna a Tarragona després de l’stage a terres gironines que es va iniciar el dilluns. L’equip entrenarà dilluns tarda a les 19 hores al Complex Esportiu Futbol Salou i el proper amistós que disputarà serà el dimecres 10 d’agost, a les 19 hores, davant el Valencia Mestalla a la Ciutat Esportiva del Valencia CF.

tracking