Diari Més

Triatló

Èxit de participació en el 7è Triatló de Tarragona amb 1.150 esportistes

Un 28% del nombre total de triatletes són dones

Arrenca el 7è Triatló de Tarragona amb la participació de 1.150 esportistes

Arrenca el 7è Triatló de Tarragona amb la participació de 1.150 esportistesChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El circuit Santander Triathlon Sèries arriba, un any més, a Tarragona després d'haver fet parada a València, Madrid i Castelló. Tot un clàssic de l’estiu, que enguany ha engegat motors aquest dissabte al Moll de Costa del Port de Tarragona, on un total de 1.150 triatletes han participat en l’esdeveniment esportiu. Cal destacar que d’entre tots els atletes, tan sols 285 són tarragonins, i 46 són internacionals que han vingut des de diferents parts del món, com ara l’Uruguay, el Brasil, França, Itàlia o Andorra.

Juanan Fernández, director de l’empresa col·laboradora Running Solutions, ha destacat el fet que un 28% dels participants són dones. “Una xifra força elevada en aquest tipus de competició”, ha comentat Fernández.

El Triatló tarragoní manté les seves distàncies tradicionals, sprint (750 m / 20 km / 5 km) i olímpica (1.500 m / 40 km / 10 km) , que s’han pogut completar de forma individual o per equips de relleus. A més, ha estrenat la distància supersprint (350 m / 10 km / 2,5 km) amb modalitats per a tot tipus d'esportistes: individual, parelles i 123 (tres participants realitzen el triatló junts des de la sortida fins a la meta).

La novetat d’enguany és la modalitat del “Triatló per a Nosaltres” que, en distància supersprint, s’ha presentat com l'oportunitat perfecta per a la iniciació de les dones esportistes en l'esport de les transicions. També ha estat present l’acuatló en modalitat individual.

Les properes parades del Santander Triathlon Series, durant els mesos de setembre i octubre, són a Mallorca, Sevilla, Gavà, Málaga, Gijón i Getxo.

tracking