Diari Més

Vaz, Macky, Aritz i la progressió

El CF Reus suma el segon triomf de pretemporada contra el València B, el rival de major entitat en quatre tests

Jorge Miramón i Rafa García pressionen el capità del València Mestalla, en el partit disputat ahir.

Vaz, Macky, Aritz i la progressióCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ValènciaMestalla

CF Reus

3

València Mestalla. Ferri, Marc, Caballo, Charlie, Gregorio, Armando, Alberto Gil, Quim, Jordi Sánchez, Fran Villalba i Nacho Gil. També van participar: Cristian, Álvaro Pérez, Gonzalo, Álvaro Gómez, Sito, Eric, Tendillo, Javi Jiménez, Centelles, Ferran i Carlos Badal. Reus. Edgar Badia, Alberto Benito, Jesús Olmo, Ismael Moyano, Albístegui, Ángel Martínez, Ramon Folch, Rafa García, Jorge Miramón, Ricardo Vaz i Macky. També van participar Jordi Codina, Migue García, López Garay, Pichu Atienza, Máyor, Arjona, Marcel, Jorge Díaz, Jordi Oribe, Fran Carbia i Edgar Hernández. Gols. 0-1, Ricardo Vaz (2’); 0-2, Macky Chrisantus (62’); 0-3, Aritz López Garai (85’). Incidències. Quart partit de preparació, disputat a l’Estadi Antonio Puchades.

El CF Reus va embutxacar-seaquest dimecresla segona victòria en els quatre partits de preparació que ha disputat fins al moment, gràcies a tres dianes que anotaven Ricardo Vaz al minut 2, Macky Chrisantus al 62’ i Aritz López Garai a cinc del compliment del temps reglamentari, i amb què el conjunt de la capital del Baix Camp obtenia el seu millor triomf al terreny de joc del València Mestalla. La plantilla 2016-17, que avança en la pretemporada amb una desena de cares noves, havia realitzat encara una sessió d’entrenament a Reus abans de pujar a l’autobús per veure’s les cares amb el filial del València, i n’ha programat una més avui i dues demà abans de dissabte, quan hi ha prevista la darrera abans del matx al feu del Barça B, que tindrà lloc a un quart de nou de la nit.

Els homes que dirigeix Natxo González van trigar només dos minuts en avançar-se al marcador. Ho feien mitjançant Ricardo Vaz, que s’estrenava de cara a porteria en aquesta prèvia de competició. Abans, havien fet diana Macky Chrisantus –al duel iniciàtic contra l’Ascó de Santi Castillejo i que acabava en 2-1–, també Jorge Miramón i Edgar Hernández –a la cita sorpresa contra el Vila-real C que es resolia en la primera victòria roig-i-negra per 0-2–. El conjunt de la capital del Baix Camp hi concorria sense la participació de David Haro, que està realitzant un pla de recuperació específic, i sense David Querol. A banda d’aquestes dues absències, comunicades pel propi club, tampoc no figuraven a una convocatòria de 22 peces ni el porter Aitor Embela ni l’extrem Vítor Silva, ni Melli, la darrera de les deu incorporacions anunciades fins ara per la direcció esportiva roig-i-negra. Sí que hi eren els jugadors del juvenil Arjona, Jordi Oribe i Marcel. A l’onze de l’entrenador vitorià, vuit futbolistes del bloc de l’ascens a la Segona Divisió on el CF Reus s’estrenarà el proper 20 d’agost.

Un altre per al punta nigerià

L’avantatge que l’atacant portuguès havia deixat en mans del CF Reus des del minut 2 va saber allargar-lo l’equip fins assolir el descans, que arribava encara amb el 0-1 i a punt per convertir el matx en la segona victòria dels de la capital del Baix Camp en aquesta pretemporada. De segellar el triomf va encarregar-se Macky Chrisantus. El davanter nigerià, que s’enrolava aquest estiu a les files roig-i-negres amb la carta de llibertat de l’AEK Atenas, va batre l’arquer dels de Curro Torres al minut 62, tot rubricant la seva segona diana amb la samarreta roig-i-negra aquest estiu i certificant, alhora, un 0-2 que decantava definitivament l’encontre per al CF Reus. Encara tindria temps els conjunt de la capital del Baix Camp per fer-ne una de tercera, la cirereta que resultava el triomf més ampli del CF Reus 2016-17, per 0-3 contra el València Mestalla.

I la cirereta

El tercer el feia Aritz López Garai, a cinc del compliment del temps reglamentari i per completar un marcador que no es tornaria a moure. El CF Reus torna avui als entrenaments per preparar el següent amistós, el que el posarà davant del Barça B aquest dissabte, en el camí cap a un debut històric a la Segona Divisió que tindrà lloc al feu del Mallorca.

El filial Reus B Cambrils incorpora un del CF Pobla, Albert Miravent

El migcampista Albert Miravent Sans (Tarragona, 1994), s’ha incorporat a la plantilla del CF Reus B Cambrils 2016-17. El jugador tarragoní, que es va formar al planter del RCD Espanyol i ha estat internacional amb totes les categories inferiors fins a sub-20, va jugar la temporada 2013-14 al filial del club blanc-i-blau a Segona B, i la temporada 2014-15 i fins desembre de la 2015-16, ho va fer al CF Pobla de Mafumet, entre Tercera Divisió i Segona B, per finalitzar el darrer curs al Teruel de Tercera, disputant el play-off d’ascens amb l’equip aragonès. Miravent, jugador creatiu, elegant i amb bon tracte de pilota, que destaca especialment per la seva visió de joc, ja ha començat a entrenar a les ordres de Lluís Albesa. El Reus B Cambrils va donar el tret de sortida a la pretemporada el passat 1 d’agost, amb quasi la totalitat de la plantilla enllestida i formada principalment per jugadors que van aconseguir la temporada passada l’ascens a la Primera Catalana.

tracking