Diari Més

Sergio Tejera es reincorpora al grup

El pivot, que no va estar contra Saragossa ni Olot, treballava a banda, igual com Maloku, per molèsties al genoll

Sergio Tejera, al centre.

Sergio Tejera, al centre.Gimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El migcentre grana Sergio Tejera tornarà avui, si no hi ha cap inclemència de darrera hora, a entrar al grup a l’stage que l’equip porta a terme aquesta setmana a Olot, el segon previst en una pretemporada que ja va fer aturada a les instal·lacions de Peralada. Tejera, que no va estar present al partit de presentació contra el Saragossa, en el marc d’un VIII Trofeu Ciutat de Tarragona que assolia el desenllaç en 0-0 i deixava el premi en mans del conjunt aragonès com a visitant, tampoc no prenia part dimecres de la cita amb els homes de Ramon Maria Calderé, la qual igualava Suzuki amb un cop de cap al 84’ i després que un mal refús dels tarragonins acabés amb la pilota colant-se per damunt de Perales. El barceloní, una de les pedres angulars del Nàstic i que aquest estiu va renovar vinculació amb l’entitat que presideix Josep Maria Andreu fins al juny del 2018, estava fins ara present amb la resta de companys en part de les sessions programades a aquest pas per La Garrotxa, però completava la major part dels exercicis a banda.

L’stage ha deixat imatges del futbolista treballant amb la readaptadora de la primera plantilla, Fani Medina, i acabant algun dels entrenaments amb gel a la cama dreta. Les molèsties que presentava al genoll i que ara remeteixen, serien les pròpies d’aquest punt de la preparació, típiques a un tram de la pretemporada en què els equips premen l’accelerador per assegurar una satisfactòria estrena en Lliga. L’absència de Tejera als darrers amistosos es feia especialment notòria, amb tot, per la importància que ha pres el jugador al conjunt que dirigeix Vicente Moreno des que es fes un lloc al vestidor, protagonista amb el doble pivot de l’esquema tàctic del tècnic valencià. En les sessions a banda, el migcentre estava acompanyat d’Elvir Maloku, una de les últimes incorporacions d’estiu i que també té previst reprendre avui la feina amb el grup.

Maloku, atacant croat que s’integrava a la disciplina grana directament arribat de les files del Hajduk Split de la primera divisió de Croàcia, tampoc no va estar contra el Saragossa, i Moreno no va disposar-lo sobre el verd aquest dimecres, en el matx amb vessant benèfic contra l’Olot, igual com va passar amb Tejera. El jugador ja va arribar a temps per desplaçar-se amb la resta de companys fins a Peralada, en el primer stage, i continua amb la feina d’adaptació en aquestes primeres setmanes com una de les peces de la plantilla del Nàstic 2016-17, amb problemes a l’adductor que ara deixa enrere. Per la resta, l’equip continuarà a Olot fins el matí de demà dissabte, quan realitzarà la darrera sessió abans d’encaminar-se a Montilivi per posar-se davant el Girona de Segona Divisió en el que serà el cinquè test de la peretmporada. Fins al moment, els tarragonins acumulen una derrota contra el Vila-real de Primera, empats davant Saragossa i Olot, i victòries contra el filial CF Pobla i l’Ascó que comanda Santi Castillejo.

Els primers minuts de Lopo

Qui sí que va competir contra els de Calderé aquest dimecres va ser Albert Lopo, central amb passat a Espanyol i Getafe que es troba aquests dies a prova amb el Nàstic després de quedar lliure del Deportivo. El defensa, que saltava al terreny de joc al 54’ i en substitució de Pablo Marí, entrenarà, com a mínim, durant aquesta estada a les ordres d’un Vicente Moreno que valorarà especialment l’experiència que pugui aportar a la plantilla un futbolista que ve directament des de la Primera Divisió. Lopo, de 36 anys, treballa per convèncer un club pròxim a casa seva i que seria la millor opció que manega el barceloní dins les fronteres de l’estat, i determinarà el seu fitxatge si rep el «sí» del tècnic.

tracking