Suzuki rescata les taules a Olot

El central japonès anota l’1-1 per al Nàstic al 84’ després que un mal refús avancés els de Ramon Maria Calderé

Iago Bouzón, en una acció del partit disputat ahir en el marc de l'estada de pretemporada.

Suzuki rescata les taules a OlotCedida

Olot

1

Nàstc

1

Olot. August, Jose, Bigas, Kike, Lluc Banús, Roger, Alfredo, Èric, Marc Mas, Sergio i Litus. També van participar: Guillem, Micaló, Ferru, Escudero, Fran Soler, Abel Solé, Héctor, Amargant i Dembo. Nàstic. Perales (Reina, 46’), Kakabadze (Gerard Valentín, 54’), Iago Bouzón (Daisuke Suzuki, 54’), Pablo Marí (Lopo, 54’), Ferran Giner (Mossa, 54’), Manolo Martínez (Xavi Molina, 54’), Zahibo (Madinda, 54’), Juan Muñiz (Carlos García, 54’), Jean Luc (José Carlos, 54’), Rharsalla (Lobato, 54’) i Stéphane Emaná (Álex López, 54’). Gols. 1-0, Marc Mas (21’); 1-1, Daisuke Suzuki (84’). Incidències. Cinquè partit de preparació, disputat al Camp Municipal d’Olot davant 720 espectadors. Els fons recaptats es destinaran a Càritas La Garrotxa.

Una rematada de cap de Suzuki va servir ahir al Nàstic per tancar en empat el partit de preparació davant l’Olot de Ramon Maria Calderé, el cinquè test d’aquesta pretemporada i que es complicava per als grana arran d’una desafortunada acció, en l’intent de neutralitzar una ocasió dels locals, que acabava en 1-0 al minut 21’. A la sortida d’un córner servit per José Carlos, un cop de cap del central japonès servia per restablir la igualtat a sis minuts del compliment del temps reglamentari i en un matx de perfil solidari que destinarà els beneficis a Càritas La Garrotxa. Sense temps per a més, els homes de Vicente Moreno acomiadaven en 1-1 la cita emmarcada en aquest segon stage que transcorre des de dilluns per a l’equip a la Garrotxa. El següent test –i el de més alçada fins al moment, per darrere del que el va enfrontar al Vila-real– haurà d’afrontar-lo el Nàstic a punt per la tornada a casa, dissabte i contra el Girona de Segona, a Montilivi.

El conjunt de Tarragona havia tancat en desavantatge una primera meitat de domini grana i que hauria pogut deixar premi del costat visitant en una doble ocasió de Kakabadze i Stéphane Emaná quan s’havien disputat encara únicament tres minuts. Kakabadze, un dels més actius al Nàstic durant els primers 45 minuts, quallava una brillant jugada personal que desembocava en rematada i en el posterior refús d’August. Emaná, tot i intentar aprofitar-lo, no arribaria a temps per caçar l’esfèrica. També Juan Muñiz assajava la diana en un seguit d’oportunitats que s’estavellaven contra la rereguarda olotina i contra el mateix porter. Al minut 10 s’apropaven els locals, però Perales va enviar-la a córner. El primer gol pujava al marcador al minut 21, favorable als de Ramon Maria Calderé. Una desafortunada acció del Nàstic, amb Kakabadze intentant el refús després d’un tret dels locals, acabava amb la pilota impactant a l’esquena de Marc Mas i colant-se per damunt de Perales.

L’estrena en grana d’Albert Lopo

Cinc més tard, Manolo Martínez n’interceptava una de morta dins de l’àrea i provava punteria, però l’esfèrica sortia fora i es perdia en un córner sense conseqüències. Tot i les múltiples ocasions als minuts previs al descans, que deixaven bona mostra de la superioritat dels de Vicente Moreno, l’equip grana no va aconseguir recuperar la igualtat inicial abans d’emprendre el camí a vestidors, en una situació similar a la que es donava pocs dies enrere, a la disputa del Trofeu Ciutat de Tarragona contra el Saragossa. Marí consumia l‘últim assaig, després d’una centrada de Jean Luc, amb un tret que tampoc no trobava porteria.

A la represa, al minut 50, Juan Muñiz buscava l’empat en un contraatac conduït per ell mateix. Tres després, Marí allunyava l’esfèrica en una ocasió dels locals. I al 54’ Vicente Moreno movia la banqueta per introduir una desena de canvis. Entre ells, Albert Lopo, l’ex del Deportivo que dilluns al matí se sumava a la resta de l’expedició en direcció a Olot per entrenar a prova amb la plantilla grana. El central, que hi vestia per primer cop la samarreta del Nàstic, va estar a punt de marcar, però la defensa de l’Olot no va fallar. Al final, Suzuki, de cap i també a la sortida d’un córner que li servia José Carlos, anotava l’1-1 definitiu.