Diari Més

Volei platja

Parada del Vichy Catalan Volei Tour a Cambrils

El torneig de volei platja tindrà lloc a la platja del Regueral els dies 30 i 31 de juliol

Parada del Vichy Catalan Volei Tour a Cambrils

Parada del Vichy Catalan Volei Tour a CambrilsFCVB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils es converteix en seu del Vichy Catalan Volei Tour– Campionat de Catalunyaen la que serà la setena prova del torneig. Els dies 30 i 31 de juliol, la platjadel Regueral acolliràpartits entre les principals parellesdel circuit. D'aquesta maneraescomptarà amb la presènciade Correa-Badosa, guanyadors de tres dels certàmens, ambles madrilenyesMerteki-Martínez, i amb les catalanesMartínez-García.

Dissabte a les 9 del matí s’iniciaran, d’una banda, la fase prèvia, amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, així com les proves dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els millors amateurs es trobaran dissabte a la tarda, dins la categoria Open FederacióCatalana deVoleibol (FCVB).

Pel que fa a diumenge dia 31, el Vichy Catalan Volei Tour continuarà amb el quadre final, que ens conduirà a les semifinals i les finals que tindran lloc a última hora de la tarda. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició, absolut i Open, podran disputar l'Open FCVB Mixte.

tracking