Diari Més

CB Morell

Un quilòmetre de passades fins a encistellar

L'acte commemorarà els #mésdetrenta anys del Club Bàsquet Morell en el marc de la Festa Major d’Estiu

Un quilòmetre de passades fins a encistellar

Un quilòmetre de passades fins a encistellarCB Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot és a punt per a que aquest proper divendres, a les 20.30 hores, els habitants del Morell omplin les Rambles del municipi per protagonitzar ‘La cistella dels 1.000 metres’. El Club Bàsquet Morell organitza aquest acte simbòlicper celebrar l'aniversari del club, amb el qualvol compartir amb tots els veïnsdel municipi els valors de la seva Escola de Bàsquet.

Aquesta acció consisteix en realitzar una jugada de bàsquetamb la màxima participació possible. Els ingredients són senzills: una pilota, una cistella i tanta gent com sigui possible. Per això, des del CB Morell es convida a tots els habitants del poble a inscriure’s per a, entre tothom, fer una jugada al llarg de la Rambla fins arribar a l’Ajuntament, on estarà ubicada la cistella que finalitzarà aquesta iniciativa. L’objectiu final és mostrar la força del treball en equip i de la integració.

Tots aquells interessats en participar de ‘La cistella dels 1.000 metres’ poden fer la seva inscripció al Pavelló Municipal i al Centre Cultural del Morell i participar en un acte que convertirà aquesta enla cistella més llarga del món.

Aquest acte forma part de la celebració dels #mésdetrenta anys del Club Bàsquet Morell, i que també inclou l’exposició que, durant la Festa Major d’Estiu que aquests dies gaudeix el municipi, es pot visitar.En els instants previs a la celebració de ‘La cistella dels 1.000 metres’ es durà a terme un sorteig benèfic de diversos obsequis. La recaptació íntegra d’aquest sorteig serà lliurada a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) La Muntanyeta.

tracking