Diari Més

Patinatge

El Nàstic aconsegueix cinc medalles a les 24 hores Roller Tour de Calafat

La setena edició de la competició va tenir lloc el passat cap de setmana

El Nàstic aconsegueix cinc medalles a les 24 hores Roller Tour de Calafat

El Nàstic aconsegueix cinc medalles a les 24 hores Roller Tour de CalafatNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a cinc medalles van aconseguir els equips i duos de patinadors en línia del Nàstic de Tarragona a les 24 hores Roller Tour de Calafat, competició que va tenir lloc aquest cap de setmana al circuit ubicat a l'Ametlla de Mar.

Dos duos mixtes van aconseguir la primera i segona plaça de la modalitat de 12 hores de la competició. Formats, el que va aconseguir la primera posició amb 133 quilòmetres recorreguts, per BegoñaGonzalvo i Juan Carlos Gimeno, i el segon, amb 71 quilòmetres, per Carmen Hernandez i Victor Jordà. Per altra banda, en la mateixa modalitat però en categoria femenina,l'equip del Nàstic, format per Júlia Espin, Mayer Torruella, Maria Urbasos, Xènia Foix , Carla Ferré i Ona Rodriguez, d'entre 8 i 12 anys, van aconseguir la primera posició havent recorregut un total de 247 quilòmetres.

La modalitat de 24 hores va comptar amb la presència de quatre equips del Nàstic. El de sis persones en categoria masculina, format perFranco Martinnelo, Iban Foix, Alvaro Morcillo, Alfredo Uren, Joan Ros i Olga Fusté, van assolir la segona posició en completar fins a 429 quilòmetres de recorregut. Per altra banda, l'equip femení en la categoria de deu participants, format perMaria Garcia, Cristina Miquel, Montse Gavaldà , Ester Margalef, Irene Chivite, Marga Gimenez, Yolanda Ortiz, Rosa Franquet i les entrenadores Liliana Camacho i Alexandra Palos, d'entre 38 i 50 anys, van recórrer 458 quilòmetres aconseguit, així, la tercera posició de la seva categoria.

Per últim, l'equip Nàstic a Full, format perOmar Forcadell, Iñaki Jambrina, Enric Ros, Ruben Martin, Jose Maritnez, Oriol Foix, Núria Hernandez, Judit Peñas, Laura Lesmes i Joel Martin, d'entre 11 i 18 anys, van quedar setens en el que és la categoria més dura de la competició, on hi van participar els millors equips del país, i dotzens en el rànquing general. Va recórrer, aquest grup, un total de 552,5 quilòmetres.

tracking