Diari Més

El CF Reus pregunta per la situació del davanter exroig-i-negre Piti

L’atacant reusenc, de 35 anys, estaria buscant la millor alternativa per deixar enrere el Rayo

Piti, a la dreta, va reincorporar-se als entrenaments amb el Rayo i està fent pretemporada a l'equip.

El CF Reus pregunta per la situació del davanter exroig-i-negre PitiRAYO VALLECANO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció esportiva continua treballant en la confecció del CF Reus 2016-17 a un mes de l’estrena a la Segona Divisió. Entre el llistat de noms que analitza l’entitat roig-i-negra, un que ja hi va formar part més d’una dècada enrere i que acumula ara un ampli bagatge a la màxima categoria estatal. El club ha preguntat en aquest mercat per la situació actual de Piti, davanter del Rayo i que podria deixar enrere l’equip del barri de Vallecas en les properes setmanes. Francisco Medina, Piti (Reus, 1981), va fer pública, a principis de mes i a través de les xarxes socials, la voluntat de seguir al conjunt madrileny tot i els rumors que apuntaven la sortida del futbolista en paral·lel a l’arribada de José Ramón Sandoval a la banqueta. Sembla, però, que el Rayo no té intenció de comptar amb el reusenc per la campanya que arrenca el 20-21 d’agost i l’atacant estaria cercant, llavors, la millor alternativa mentre pren part de la pretemporada amb la resta de la plantilla a Madrid.

En les darreres setmanes, en paral·lel a la tornada a la preparació amb la resta de la plantilla del Rayo, transcendia l’interès de diversos equips per fer-se amb els serveis de Piti. El jugador, tot un emblema del conjunt madrileny, on viu la tercera etapa després d’una primera i extensa incursió al 2007 i una segona de més extensa entre 2008 i 2013, va firmar el passat hivern un contracte que havia de mantenir-lo lligat fins al 2017 i que es resoldria, en aquest escenari, abans d’hora.

L’hermetisme en els moviments

Com a roig-i-negre, Piti va competir la temporada 2003-2004, amb els de la capital del Baix Camp a la Tercera Divisió i en un curs que acabaria a la segona plaça. Després, va fitxar pel Saragossa, que va emprar-lo al seu filial però on va tenir l’oportunitat de debutar a la Primera Divisió, i va recalar més tard al Múrcia de Segona i a l’Hércules, abans de provar amb el Rayo de què sortiria en direcció a l’Hércules. El del mateix Rayo i el del Granada han estat els dos últims vestidors en acollir-lo.

L’hermetisme amb què es treballa als despatxos de l’Estadi manté totes les incògnites possibles sobre els moviments de la direcció esportiva abans del tancament d’un mercat que ha deixat ja nou cares noves. L’última, Jorge Miramón, un interior que el CF Reus va anunciar precisament quan tot apuntava que la plantilla havia d’esperar únicament incorporacions a la línia defensiva.

tracking