El partit entre El Nàstic i La Pobla acaba 1-0

El partit s’emmarca dins del segon amistós de la pretemporada

El partit entre El Nàstic i La Pobla acaba 1-0Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic ha disputat, aquest dissabte al matí, al CE Futbol Salou el segon partit amistós de la pretemporada contra el filial grana, La Pobla. Vicente Moreno ha aprofitat el partit, com ja va fer dimecres passat contra el Villarreal, per donar minuts a tots els jugadors disponibles, el que ha permès als quasi 300 aficionats que s’han desplaçat a Salou veure el debut de Djetei i Rharsalla amb la samarreta grana.

A la primera meitat el Nàstic ha dominat i ha gaudit de diverses bones aproximacions, però no ha estat capaç de superar a una Pobla molt compacte i sòlida a nivell defensiu. A la mitja part s’ha arribat amb l’empat a 0 inicial.

A la segona part, l’equip ha sortit una mica més intens, fent que el filial pràcticament no s’hagi apropat a l’àrea de Reina. El Nàstic ha trobat més espais i tant Jean Luc, per banda esquerra, com Claudio i Kakabadze, per banda dreta, han aconseguit arribar amb perill a la porteria rival. Finalment, després d’una bona jugada per banda de Jean Luc, Rayco ha encarat a la defensa, ficant-se dins l’àrea, rebent la falta d’un dels centrals de la Pobla. El penal l’ha xutat Juan Muñiz, potent i col·locat a la base del pal dret de la porteria, fent pujar al marcador el definitiu 1-0.

El proper partit dels grana serà dimecres 27, a partir de les 19:30 hores, contra l’Ascó al Municipal d’Ascó. L’equip gaudirà de festa fins dilluns a la tarda que tornarà als entrenaments al Nou Estadi i a porta oberta.