Diari Més

Claudio Pitbull abandona la disciplina grana

El davanter deixa l'equip després d'entrenar durant dues setmanes

Claudio Pitbull abandona la disciplina grana

Claudio Pitbull abandona la disciplina granaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona,comunica que el jugador Claudio Pitbull abandona la disciplina grana després d'entrenar amb l'equip durant dues setmanes.

El veterà davanter brasiler marxa de Tarragona i no continuarà treballant en la pròxima campanya del primer equip grana, sota les ordres de Vicente Moreno. Pitbullno ha convençut l'entrenadori abandona el club grana després de jugar uns minuts, aquestdissabte,en el segon amistós de pretemporada davant La Pobla de Mafumet.

El club tarragoní haurà de seguir rastrejantel mercat a la recerca d'un punta de referència per completar una plantillaque compta, per a aquesta demarcació, amb Stephane Emaná i Álex López, jugador que no acaba d'estar al 100% per culpa d'unes molèsties que no li han permès jugar en cap dels dos partits amistosos realitzats fins al moment. La direcció esportiva també està a l'expectativa d'incorporar un extrem i un porter per completar la plantilla

L'entitat grana agraeixa Claudio Pitbullel seu treball amb la resta de futbolistes i li desitja molta sort en el seu futur personal i professional.

tracking