Diari Més

Marge de maniobra per a Pitbull

Moreno vol cerciorar-se «a dia d’avui» d’allò que «ja hem vist en imatges» i es dóna temps per decidir el fitxatge

Marge de maniobra per a Pitbull

Marge de maniobra per a PitbullGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic no tindrà pressa a l’hora de decidir sobre la incorporació o no de Cláudio Pitbull. L’atacant, que des del passat 12 de juliol s’entrena a prova a les ordres de Vicente Moreno, compta amb el marge de l’entrenador per estar en disposició d’oferir la seva millor cara abans el club no emeti un veredicte. El propi entrenador apuntava, preguntat per la situació del brasiler després d’un primer test de pretemporada contra el Vila-real (1-2) en què el davanter no va participar, que «hi ha futbolistes que porten temps sense jugar i, en el cas de Cláudio, l’estat de forma no és el millor. Per a poder demostrar allò que té, ha d’estar bé, i això és principal». Moreno destacava que «està clar que ha jugat en equips de nivell i que, de fet, té també aquest nivell. Ho hem vist en imatges i cal que veiem també què ens pot donar a dia d’avui».

«Cal que esperem un poc perquè encara no l’hem vist en excés i seria una mica atrevit fer una valoració més exacta ara mateix», afegia el tècnic del conjunt tarragoní. De moment, i tot i trobar-se «ara mateix per sota», el club no tanca les portes a Pitbull i Moreno es pronunciarà «entre aquesta setmana i la vinent» un cop compti, tal com ell mateix concretava, amb suficients arguments com per encertar en la postura respecte al fitxatge d’una peca que ha militat a FC Porto, Fluminense, Marítimo o Rapid de Bucarest.

Tampoc després que els darrers moviments de la direcció esportiva grana s’hagin centrat en la línia més avançada, no s’esgota l’espai a la plantilla per a una altra peça d’atac. I és que la previsió és, tal com concretava el mateix Moreno després de veure 21 dels seus homes plantar cara al Vila-real, el més probable és que, si es donen noves arribades, aquestes serveixin per continuar reforçant una davantera cada cop més concorreguda.

Reforços per a l’atac

«Els equips sempre són millorables i nosaltres estem contents amb els jugadors que tenim a dia d’avui», subratllava Moreno preguntat sobre la necessitat de sumar un davanter centre, i explicava que «amb tot, segurament, hi pot haver alguna novetat en aquest sentit i, si es produeix alguna entrada, possiblement sigui per aquestes posicions». Sobre la presència de noves peces contra el Vila-real, Moreno apuntava que «els que no hi han estat ha sigut probablement perquè no tenen entrenaments acumulats, necessiten adaptació a l’entrenament i tampoc no volem tenir risc de lesió» i avisava que, als que sí que havien tingut minuts, «tampoc no els ha donat temps encara a mostrar tot allò que tenen».

tracking