Diari Més

Natació

Cristina Salvador ofereix una màster class al Club Natació Tàrraco

La nedadora de la selecció espanyola ha realitzat una exhibició de sincro com a cloenda de la jornada

Cristina Salvador ofereix una màster class al Club Natació Tàrraco

Cristina Salvador ofereix una màster class al Club Natació TàrracoChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristina Salvador, nedadora de la seleccióespanyolade nataciósincronitzadaha realitzat, aquestdivendres, una màster class al Campus de Tecnificacióde Natació Sincronitzadadel Club Natació Tàrraco. Així mateix, un cop finalitzadala màster class, Salvador ha realitzat una exhibició davantels assistents. En ella ha executatel solo que li va atorgarla quartaposició al Campionatd'Europa. Per unes hores, Cristina Salvador ha deixat de banda el seu rol de nedadora professional amb més de 10 anys de trajectòria, obtenint diverses medalles d'or, plata i bronze, per convertir-se en mestra.

Durant la segonaediciódel Campus de Tecnificació de Sincronitzada, que va començar aquest dilluns, més de 30 nedadores de diferentscategories, però totes ellesenfocades a la competició; s'han aplegat per millorarla pràctica de la sincro. Les nedadores asseguren que es dediquin o no a la natació sincronitzada de manera professional en un futur, totes declaren que «aquesta experiència ha estat única i irrepetible». «No tots els dies una nedadora de la selecció espanyola t'ensenya trucs per millorar la figura de la tintorera», explicava un grup de participants.

L'esdeveniment esportiutambé ha comptatamb la presènciade la segona entrenadorai responsable del Centre de TecnificacióResidènciaBlume de Barcelona, Paula Alcorta, qui va ser membrede la selecció catalanai espanyola.

A banda de realitzar coreografies lliures de natació sincronitzada, les «joves sirenes» han treballat altres estils com el hip-hop o la gimnàsia rítmica.

tracking