Diari Més

El Reus marxa cap a Rialp

Natxo González ha preparat dobles sessions per als seus en una estada en la qual els jugadors conviuran amb la natura

La comitiva, abans de pujar a l'autobús.

El Reus marxa cap a RialpOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del CF Reusvan de camí aRialp. La comitiva reusenca ha marxat aquestatarda en direcció al Pallars Sobirà per prendre part en una estada de pretemporada que s’allargarà fins divendres, quan els de Natxo González tornaran per disputar el primer amistós, dissabte.

A dos quarts de cinc de la tarda, tots els futbolistes que conformen la plantilla del CF Reus, tant els que arribaven de la temporada passada, com les noves incorporacions i els jugadors que arriben des del filial, han pujata l’autobús per iniciar un trajecte d’unes tres hores de durada, que ha acabat a Rialp, on els jugadors noméstindrantemps per sopar, comentar la jugada i marxar a dormir.

Demà serà un dia dur, i molt, per als homes de Natxo González. L’entrenador del conjunt reusenc ha previst, de cara a aquesta setmana, dobles sessions, amb algun descans, però entrenaments molt durs, a la vegada que necessaris, per poder afrontar la segona meitat de la pretemporada amb garanties. De fet, la duresa de les sessions que ofereix el cos tècnic del Reus és imprescindible per prevenir lesions al llarg de la temporada, ja que els jugadors estaran acostumats a realitzar grans esforços sense que el seu cos se’n ressenteixi.

Els jugadors estaran un total de cinc dies al Pallars, on es barrejaran amb la natura i podran gaudir del riu Noguera Pallaresa, on els futbolistes podran refrescar-se i descansar després de les dures sessions que els esperen. Al llarg de la setmana, el club podria anunciar la incorporació de dos futbolistes. En principi, encara han d’arribar un lateral dret i un central, encara que no està descartat que un migcampista pugui fitxar en els pròxims dies.

Els roig-i-negres podran mesurar les seves evolucions aquest mateix dissabte, quan s’enfrontaran a l’Ascó, en el primer partit de pretemporada. El duel es disputarà a terres ebrenques, ja que l’Estadi Municipal encara trigarà algunes setmanes a estar disponible a causa de les obres que s’hi estan realitzant amb motiu de les obres per a la disputa dels Jocs Mediterranis.

El 3 d’agost, el Reus es desplaçarà a terres valencianes per mesurar forces contra el València Mestalla, filial del València de Primera Divisió. Tres dies després, el 6 d’agost, nou partit amistós, aquesta vegada al Mini Estadi, contra el Barça B. De cara al 13 d’agost, un Llagostera-Reus, en principi, al Municipal de Palamós, és la pretemporada que, de moment, té planificada l’equip de Natxo González.

Encara manquen per confirmar alguns partits amistosos, entre dos i tres, que seran suficients perquè el CF Reus es pugui preparar a consciència per a la campanya més important de la seva història, una temporada a Segona A, categoria que mai havien trepitjat els reusencs.

tracking