Diari Més

Golf

El Torneig Ciutat de Reus de dissabte compta amb un centenar d'inscrits

Després de la prova tindrà lloc un sopar de germanor, presidit per l’alcalde, Carles Pellicer

El president del club, l'alcalde i el regidor d'Esports.

El Torneig Ciutat de Reus de dissabte compta amb un centenar d'inscritsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 100 participants s’han inscrit ja al I Torneig de Golf Ciutat de Reus que es disputarà a les instal·lacions del club reusenc Aigüesverds aquest proper dissabte 16 de juliol en la modalitat Stableford. La competició –que s’iniciarà a les nou del matí– és oberta a la competició de qualsevol jugador interessat i inclou també la presència d’inscrits tant de dins com de fora de la capital del Baix Camp. Aquest primer torneig és organitzat pel citat club reusenc, amb el suport de l’Ajuntament de Reus.

Un cop finalitzada la prova esportiva se celebrarà un dinar de germanor, presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i que finalitzarà amb el lliurament de premis i guardons aportats per tot un seguit d’empreses col·laboradores a les que el club vol agrair la seva col.laboració.

Cal recordar que aquest esdeveniment va ser presentat dies enrere en un acte en el que el regidor d’Esports del consistori reusenc, Jordi Cervera, va destacar «la trajectòria del Club de Golf Aigüesverds en la promoció d’aquest esport, especialment pel que fa a les categories de base».

tracking