Diari Més

Mohammed Djetei arribarà aquest dilluns a Tarragona

Mousa, amb permís per allargar les vacances, interessa al Sabadell i al Lleida i s’allunya del Llagostera

Djetei, amb la seva selecció.

Djetei arribarà aquest dilluns a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Havia de començar la pretemporada juntament amb la resta dels seus companys, però no va arribar a temps. Mohammed Djetei, el que va ser el primer fitxatge del mercat d’estiu dels tarragonins, serà el darrer a arribar –dels que s’han tancat fins ara–.

Segons ha pogut saber el Diari Més, no serà fins dilluns quan el central camerunès s’incorpori als entrenaments per exercitar-se amb la resta de companys. El futbolista ha tingut problemes per poder arribar a Espanya a temps i, quan els solucioni, podrà començar la pretemporada. Serien problemes amb la documentació, però res important ni inusual per a jugadors que arriben des del continent africà i que no han marxat mai del seu país a iniciar una aventura laboral.

Dels cinc fitxatges que s’han realitzat fins ara, el Nàstic en va presentar quatre de cop, en l’acte que va tenir lloc aquest dimecres a la Rambla Nova de Tarragona, concretament al Balcó del Mediterrani. Faltava Djetei, però li va ser impossible arribar a l’hora.

Quan toqui sòl tarragoní, el camerunès portarà una setmana de desavantatge respecte els seus companys d’equip i, aquesta circumstància, en els conjunts de Vicente Moreno, li pot passar factura, ja que saltar-se un entrenament significa començar molt per darrere dels companys. Tot i això, al club no hi ha preocupació i entenen que és un cas especial, i que hauran d’esperar.

La idea és que, en arribar, el futbolista se sotmeti a les proves mèdiques pertinents i, immediatament, marxi cap a Peralada amb la resta de l’equip per poder prendre part en la primera de les dues estades de pretemporada que ha previst el Nàstic. Si el jugador no arriba a temps, es desplaçarà a Peralada amb cotxe, ja que no pot perdre més dies si vol conèixer els automatismes de l’equip i posar-los en pràctica el més aviat possible.

Mousa i el seu futur

Tampoc està entrenant amb el Nàstic Mousa Bandeh. El lateral esquerre té permís per no incorporar-se fins que no se solucioni la seva situació. La versió oficial del club és que «té permís per iniciar els entrenaments dilluns o dimarts de la setmana vinent». El cert és que el Nàstic li està buscant una sortida, que es podria produir en les pròximes hores.

Segons ha pogut saber aquest diari, el futur de Mousa s’allunya de Llagostera, però continuaria vinculat al futbol català. Lleida Esportiu o Sabadell estan apostant fort per un futbolista que podria marxar desvinculat guardant-se el Nàstic una opció de recompra o bé cedit. El club grana no el vol perdre de vista per si de cas.

tracking