Diari Més

Triatló

Altafulla es prepara per rebre els millors triatletes

S'hi disputaran el Campionat Mediterrani i la Copa d'Europa

Els organitzadors, amb l'alcalde, Fèlix Alonso, immensament feliç.

Altafulla es prepara per rebre els millors triatletesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Altafulla continua avançant en la seva ferma aposta pel triatló amb l'organització aquest diumenge del Campionat Mediterrani i la Copa d'Europa.

Un escenari de luxe per a dues proves de gran alçada internacional que permetrà situar Altafulla en el mapa internacional del triatló. Així ho ha explicat aquest matí en la presentació de la prova a Altafulla, Jorge García, responsable de competicions de la Federació Espanyola de Triatló: «Col·locarem Altafulla en el mapa de triatló internacional, cosa que significa que vindran alguns dels millors atletes del món provinents de França, Itàlia, Anglaterra, Canadà, Veneçuela... que faran que mitjançant l’esport projectin Altafulla arreu del món».

D'aquesta manera, el diumenge 17 de juliol Altafulla rebrà a alguns dels millors triatletes del continent europeu, com Francesc Godoy. Tots ellshauran de competir en uns exigents i tècnics circuits. Començant amb un tram de 750 metres de natació, seguit d'un segment ciclista que s'endinsarà al llarg de quatre voltes (20 quilòmetres) pel centre de la població, per finalitzar amb un sector de cursa a peu de 5 km que, distribuïts en dues voltes i mitja, recorrerà part del passeig marítim de Botigues de Mar d'Altafulla. La prova reunirà a més de 200 atletes.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, més enllà de felicitar l’organització i el voluntariat que farà possible la competició, ha recordat que Altafulla serà, de moment, l’únic municipi seu dels Jocs Mediterranis que farà una prova test de cara al 2017, i s’ha mostrat «preocupat que Altafulla, un poble de 5.000 habitants, acabi sent el capdavanter dels jocs». Fèlix Alonso, fent una referència clara a l’organització dels Jocs Mediterranis 2017 i les seves seus, ha manifestat ben clar que «Altafulla sí que ha fet els deures i cal que totes les administracions públiques que han donat el seu suport als Jocs Mediterranis ho tirin endavant amb dignitat i amb la mateixa il·lusió que ho ha demostrat Altafulla en aquests darrers anys».

tracking