Diari Més

Posse: «Estem molt il·lusionats, ja que és un equip pràcticament nou, tot i que conec molts jugadors»

L’entrenador de la Pobla anuncia que no renunciaran al seu estil de joc i que, si els jugadors gaudeixen, els resultats acabaran arribant

Martín Posse, al centre de la imatge, donant instruccions als seus jugadors.

Posse: «Estem molt il·lusionats, ja que és un equip pràcticament nou, tot i que conec molts jugadors»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pobla de Mafumet va iniciar ahir els entrenaments. Primera sessió d’una temporada molt i·lusionant, amb un repte apassionant tant pels jugadors, gairebé tots nous, com pel cos tècnic, el qual aposta per una campanya diferent a les dues darreres, amb ganes i amb la idea de no renunciar ni a l’estil de joc que va fer triomfar el filial del Nàstic ni a la possibilitat de tornar a Segona Divisió B, una categoria que els pobletans van perdre la temporada passada, tot just un any després d’haver-hi pujat.

El tècnic del conjunt pobletà detallava tot just finalitzar la primera sessió, que es va desenvolupar sobre la gespa de l’Estadi de la Pobla de Mafumet que «estem molt il·lusionats. És un equip pràcticament nou, tot i que la majoria de jugadors ja els conec. Han pujat juvenils, hi ha nois que han tornat d’alguna cessió, i les incorporacions són bones. És un equip molt jove, el que tots buscàvem des del principi».

Posse va deixar clar que no té ganes de perdre la identitat que s’ha guanyat aquest equip en les darreres temporades. «Tots els anys són diferents. Tornarem a intentar mantenir la nostra filosofia, el nostre estil, i buscarem que la gent se senti orgullosa», va detallar l’entrenador argentí.

Va agrair la feina feta a Comamala i a Viqueira, responsables de la planificació de la plantilla. «Tant David com Emilio han treballat bé, i han fet un bon equip. És una categoria on ens trobarem amb gent amb molta experiència, però nosaltres també tenim una experiència positiva, com va ser la de l’ascens. Tant de bo aquest any es pugui repetir», va dir.

No es va voler posar cap meta concreta, ja que «l’objectiu és que ells arribin amb les idees molt clares, que sàpiguen com juga l’equip. Que se sentin còmodes dins del camp, i que puguin gaudir. La nostra forma de jugar fa que ells gaudeixin, i també ens ajuda a marcar les diferències».

tracking