Diari Més

David Querol: «Si havia de jugar a Segona, havia de ser a Reus»

El davanter portarà el dorsal «7», històric al club, ja que va ser el que va lluir Jordi Pitarque

D'esquerra a dreta, Xavier Llastarri, David Querol i Sergi Parés, durant la presentació del futbolista.

David Querol: «Si havia de jugar a Segona, havia de ser a Reus»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Querol ja vesteix de roig-i-negre. El passat divendres es va tancar la seva arribada a Reus, i el futbolistaha gaudit, avui,de la seva posada de llarg. El davanter és un futbolista molt estimat a la capital del Baix Camp, ja que va ser d’allí d’on va sortir com a futbolista. Va marxar al Betis B i, posteriorment, va fitxar pel Nàstic, on va completar molt bones actuacions, tot i que va canviar la samarreta del club tarragoní per la del Llagostera, club contra el qual el Nàstic va perdre la promoció d’ascens a Segona Divisió A.

«He d’agrair moltes coses al Reus i, sabia que si havia de jugar a un equip de Segona A, havia de ser aquest», ha manifestat en la seva presentació un Querol que també va parlar dels derbis que jugarà amb la samarreta roig-i-negra contra el Nàstic, ja que tots dos equips coincidiran a la categoria de plata. «Quan arribi el dia del Nàstic ja hi pensaré. Serà un dia especial», ha especificat.

Querol portarà un dorsal molt especial al club reusenc. Serà el mateix que va portar Jordi Pitarque, futbolista que va morir fa sis anys mentre era jugador del CF Reus, però que encara està molt present a la memòria de tota l’afició del club del Baix Camp. «Vaig demanar portar el 7 i els companys em van dir que sí. Estic molt content de poder lluir-lo», ha asseverat.

També va mostrar la seva felicitat Sergi Parés, director esportiu del Reus, ja que «des del primer dia que vam pujar a Segona Divisió, era una opció prioritària. Ell estava pendent de dos equips que van pujar a Primera Divisió». Per al màxim responsable esportiu, «és un futbolista que va a l’espai, fa molt bé les diagonals i, a més, un aspecte molt important, és que és un jugador que té gol. Pot jugar a la banda, i en punta o com a segona punta. Ha millorat molt en l’associació i, a nivell defensiu, també ho fa molt bé ja que, fins i tot, ha arribat a jugar de lateral. Arriba aquí en el moment de màxima maduresa».

Parés també creu que el fet emocional de tornar a comptar amb un jugador de la casa serà un motiu més per esperonar a l’afició i per animar-la de cara a la nova temporada. Per això, «és una persona que té carisma, i això ens ajuda. Necessitem que creixi la massa social, però estratègicament també hem de recordar que és un jugador que va sortir de la nostra base».

El president, Xavier Llastarri, ha afegit que també està molt content, ja que «és un fet històric poder presentar, una vegada més, un jugador com Querol, de Reus, que va sortir d’aquí. Va marxar a Sevilla i ha jugat amb el Nàstic i amb el Llagostera. Tant al Sergi i a mi ens fa molta il·lusió, i crec que ell també està content, ja que així ho ha manifestat a les xarxes socials. És un jugador que ha madurat com a futbolista i com a persona».

El Reus no s’atura en aquest mercat d’estiu i, segons Parés, «busquem un porter, un central, un pivot defensiu, un lateral dret i algú més que ens pugui donar qualitat a la plantilla». «Si podem incorporar dos jugadors avui no esperarem a demà, ja que quan abans els tinguem millor. Ara bé, els hem de fitxar convençuts. No tenim pressa, però la situació òptima fos que ja estiguessin tots aquí amb nosaltres», ha sentenciat el director esportiu.

tracking