Diari Més

El CBT pot caure de la LEB Plata si 16 equips s'hi inscriuren correctament

Els tarragonins no presentaran l’aval de 60.000 euros ni pagaran la inscripció, que costa 10.000

Els aficionats del Serrallo volen tenir bàsquet de primer nivell.

El CBT pot caure de la LEB Plata si 16 equips s'hi inscriuren correctamentJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Perilla, i molt seriosament, la participació del Club Bàsquet Tarragona a la LEB Plata. Així es desprèn de la decisió que ha pres la Junta Directiva, que s'ha reunit aquesta tarda d’urgència per determinar si inscrivia l’equip a la tercera categoria en importància a nivell nacional.

Els blaus han decidirt que sí inscriurien a l’equip, però que, a dia d’avui, només poden assumir una de les tres condicions que imposa la Federació Espanyola de Bàsquet per poder acceptar la inscripció. Per això, demanaran demà mateix una moratòria, la qual serviria per poder allargar terminis i perquè el club tarragoní pugui realitzar la inscripció de forma definitiva.

La inscripció en aquesta categoria finalitza a la una del migdia, i el gran problema amb el qual es podria trobar el Club Bàsquet Tarragona seria que un total de setze clubs sí que presentin tota la documentació i els diners que es necessiten. Llavors, la FEB deixaria fora el CBT, ja que seria l’únic club que no hauria seguit els passos que marca la llei.

L’única documentació que sí proporcionarà el CBT a la Federació serà el documentació física de la sol·licitud. Aquesta estarà, puntualment, a les oficines de la FEB. Ara bé, els 60.000 euros d’aval que demana la FEB i els 10.000 euros de quota d’inscripció, que són els altres dos requisits, no estaran a disposició de la Federació, ja que el club ha decidit no tirar-los endavant.

La seguretat econòmica

El fet és que la reunió amb l’Ajuntament de Tarragona no va anar com s’esperava, i el CBT no va aconseguir l’estabilitat que ha demanat en aquests darrers mesos. El club tarragoní no hauria pogut aconseguir tota la seguretat que necessita per sortir a competir en una categoria tan cara i, per aquest motiu, no es pot arriscar a passar un any com els darrers, en el qual el gran esforç esportiu de l’entitat ha contrastat amb els problemes econòmics, molts d’ells arribats des de les administracions.

tracking