Diari Més

La Ponferradina oficialitza l'arribada del capità del Nàstic, Xisco Campos

El futbolista signa un contracte per dues temporades més una tercera opcional, en funció de certs partits disputats

Xisco, en acció amb la samarreta del Nàstic

La Ponferradina oficialitza l'arribada del capità del Nàstic, Xisco CamposCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La marxa de Xisco Campos del Nàstic ja és oficial. La Ponferradina, conjunt que va baixar la passada temporada a Segona Divisió B, ha confirmat a Twitter que el gran capità del club tarragoní jugarà al Bierzo. El contracte que signa l'illenc és per dues temporades fixes més una tercera d'opcional, que anirà en funció dels partits que disputi amb la Ponferradina en la seva segona temporada.

Ha estat una decisió més que difícil per a Xisco, ja que ell no ha amagat mai que el Nàstic sigui el club de la seva vida. El defensor, però, ha vist com li passava pel seu davant un últim tren, un tren molt atractiu, ja que li oferia un contracte relativament llarg. A més, així podrà estar a prop de la família de la seva dona, que és gallega.

El futbolista sabia que si es quedava a Tarragona tindria molt difícil jugar, tal com li va passar la temporada anterior. Per això, han estat dies de pensar molt les coses, però finalment ha pres la decisió més complicada de la seva carrera.

Xisco Campos es reunirà aquest migdia amb el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i amb el director esportiu, Emilio Viqueira, en una reunió que servirà per acomiadar-se i per acabar de tancar els serrells de la seva marxa.

Dimarts, el futbolista del Nàstic oferirà una roda de premsa per relatar tots els motius del seu adéu.

Vídeo d'homenatge del club a Xisco Campos

tracking