Diari Més

Així és la samarreta del primer equip del Nàstic 2016-17

L'escut és lleugerament més petit

Així és la nova samarreta

Així és la samarreta del primer equip del Nàstic 2016-17Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que el dimecres comencés el procés de conèixer la nova samarreta que el primer equip del Nàstic lluirà a LaLiga2, avui s’ha pogut descobrir la totalitat als perfils oficials del Nàstic a Facebook i Twitter.

Entre tots els participants que han seguit de prop l’evolució de la nova indumentària, demà, dilluns, es donarà a conèixer per les mateixes xarxes socials el guanyador de la primera unitat. Aquesta temporada el Nàstic segueix amb hummel com a patrocinador oficial tècnic grana i Sorigué també continua a la part frontal com a principal espònsor de l’entitat grana. Les novetats són diverses:

Escut

L’escut i la paraula «Tarragona» de la nova samarreta és lleugerament més petit que l’anterior i presenten en subtil relleu. Ambdós materials són de plàstic (PVC), material que permet que s’adapti millor la samarreta.

Pic

La nova samarreta presenta un pic independent de color vermell al coll. El pic té forma de «V» i està compost per una tela transpirable del mateix color a l’interior.

Coll

El coll és completament rodó i de rib, material que permet que entri millor el cap i que no es deformi la samarreta. El color negre és el secundari. A la part frontal, el coll té una petita obertura que dóna pas al pic.

Franja hummel

El patrocinador oficial tècnic grana, la marca danesa Hummel, canvia la franja dels seus galons corporatius i els situa des del coll fins a la màniga. Mentre que la paraula «hummel» situada a la part frontal, com a novetat d’aquest nou curs esportiu canvia de brodada a engomada d’alta densitat.

A la part inferior apareix l’etiqueta de producte oficial Hummel que inclou l’acrònim oficial del Nàstic (NAS).

tracking