Diari Més

Pichu Atienza, defensa del luxe pel Reus

El central arriba procedent de l’Hèrcules i, als seus 26 anys, es troba en el millor moment de la seva carrera

Pichu Atienza, defensa del luxe pel Reus

Pichu Atienza, defensa del luxe pel ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus va sorprendre ahir a la nit amb un nou fitxatge, una sorpresa agradable tenint en compte que es tracta d’un jugador conegut, amb cartell, jove i amb un gran recorregut encara per descobrir.

Pichu Atienza, de 26 anys, és la darrera de les incorporacions que se suma a la família roig-i-negra. Arriba de l’Hèrcules, club en el qual ha ajudat als alacantins les darreres temporades a estar sempre a la zona alta del grup tercer de Segona Divisió B. A l’Hèrcules va arribar procedent de l’Osca, però se’l recorda per la seva etapa a l’Atlètic de Madrid. Va formar-se a les categories inferiors del club matalasser i va ser, a més campió d’Europa i subcampió del Món amb la Selecció Espanyola sub-17.

Els seus 190 centímetres d’altura el converteixen en un futbolista molt poderós, i capaç de dominar completament el joc aeri dels partits. Tot i això, no vol dir que tingui carències amb la pilota als peus. Tot el contrari. És un jugador amb bona sortida de pilota i que, amb la seva edat, encara té molt per a demostrar.

Aquest és el primer defensor que incorpora el CF Reus en aquest mercat d’estiu, un futbolista que dilluns, segons va comunicar ahir el club, ja s’entrenarà amb els seus nous companys. L’arribada de Pichu Atienza no tancarà completament la defensa, ja que, com a mínim, encara ha d’arribar un lateral esquerre, ja que Ángel és l’únic futbolista del CF Reus que pot ocupar aquesta demarcació. Cal recordar que Ángel és central nat, tot i que aquesta temporada s’ha pogut adaptar bé a jugar per la banda.

tracking