Diari Més

Tennis

L'Ajuntament pagarà les obres del CT Tarragona que serveixin pel 2017

El consistori està valorant quines de les reformes eren necessàries de cara als Jocs Mediterranis

L'Ajuntament pagarà les obres del CT Tarragona que serveixin pel 2017

L'Ajuntament pagarà les obres del CT Tarragona que serveixin pel 2017Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ja ha decidit que sí pagarà les obres del Club Tennis Tarragona, amb motiu de la celebració dels Jocs Mediterranis del 2017. Ara bé no pagarà totes i cadascuna de les remodelacions que ha realitzat l’entitat en els darrers mesos i que té previst fer fins a l’estiu vinent.

De moment, el consistori ha rebut un informe per part del Club Tennis Tarragona on es detallen totes les modificacions que s’han realitzat darrerament, i el consistori creu que no totes elles s’han fet amb motiu de la celebració dels Jocs. Per aquest mateix motiu, està analitzant minuciosament per escollir quines obres pagarà i quines no.

Cal recordar que el 29 d’abril es va celebrar l’assemblea de socis del club tarragoní, on s’havia de decidir si tiraven endavant amb ser seu de tennis dels Jocs Mediterranis l’any vinent. La reunió no va quedar en cap «sí» ni en cap «no». Simplement, es van encomanar a futures trobades amb el consistori, amb l’esperança que l’Ajuntament considerés totes les seves peticions i que, d’aquesta manera, el projecte CT Tarragona-Jocs Mediterranis tirés endavant. No serà fins d’aquí a algunes setmanes, possiblement després de passar l’estiu, quan l’Ajuntament es pronunciarà al respecte. De moment, des del CT Tarragona segueixen expectants a una decisió que tothom espera que sigui positiva per a ambdues parts.

tracking