Diari Més

Marc Navarro, segona incorporació que realitza el Moritz CE Vendrell

Prové del CP Vilafranca Capital del Vi i se suma a l’alta ja coneguda d’Edu Fernández

El president dóna la benvinguda al jugador.

Marc Navarro, segona incorporacíó que realitza el Moritz CE VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Moritz CE Vendrell ha oficialitzat el fitxatge de Marc Navarro, segona contractació que anuncia el club en aquest mercat d’estiu.

Marc Navarro és una petició expressa de Jordi Garcia, flamant tècnic del conjunt del Baix Penedès, qui, precisament, també provenia del Vilafranca. De fet, no només Garcia i Navarro arriben des de la disciplina del Vilafranca, sinó que Edu Fernández, primer fitxatge de la temporada, també havia jugat la passada campanya en l’esmentat equip.

Segurament, encara hi haurà algun altre jugador del conjunt penedesenc que canvia l’equip pel del veí, pel vendrellenc, i aquesta setmana es coneixeran novetats al respecte. Víctor Romagosa, president del Moritz Vendrell, està molt satisfet de com s’està confeccionant la plantilla, la qual intentarà lluitar per tres objectius clars: el primer, intentar finalitzar el més amunt possible a l’OK Lliga, si pot ser, entre els quatre primers. El segon, competir per guanyar la Copa del Rei i, el tercer, intentar regalar-li a la seva afició la Copa de la CERS.

tracking