Diari Més

El CF Reus duplicarà els atacants que té actualment en plantilla

Haro, Vaz, Edgar Hernández i Fran Carbia, amb el mitja punta Vitor, són els únics homes amb vocació ofensiva que té Natxo González

Els jugadors del CF Reus ja tenen ganes de tornar a tocar pilota.

El CF Reus duplicarà els atacants que té actualment en plantillaOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus està anant amb peus de plom en aquest mercat d’estiu. Està obrant correctament, ja que ara competirà en una categoria completament nova, en la qual qualsevol fitxatge s’ha d’estudiar minuciosament.

Una errada a l’hora de confeccionar la plantilla significa un dispendi econòmic molt elevat. N’és molt conscient la direcció esportiva, capitanejada per un Sergi Parés que està mesurant al mil·límetre totes les seves accions a l’hora de decidir-se per un jugador o per un altre. On més haurà d’encertar Parés és a la part del davant, on el CF Reus compta ara mateix amb un nombre de futbolistes sensiblement menor a l’habitual a la categoria de plata.

Edgar Hernández, Fran Carbia, Ricardo Vaz, David Haro i Vitor Silva, tot i que aquest darrer és mitja punta, són els futbolistes amb major vocació ofensiva del CF Reus a l’actualitat, una xifra de futbolistes molt inferior a la que acabarà tenint l’equip.

Com a mínim, Natxo González tindrà un davanter centre més, tot i que probablement en seran dos. Així, Fran Carbia passaria a jugar definitivament com a mitja punta o en qualsevol de les dues bandes. La polivalència del tarragoní motiva que les possibilitats del seu entrenador a l’hora de trobar solucions ofensives creixin considerablement.

David Haro i Ricardo Vaz són extrems, i dretans. Si els dos fossin considerats com a tal pel tècnic, mancaria contractar un parell d’extrems esquerrans, més un mitja punta. Units al davanter o dos davanters que també haurien d’arribar, sumarien entre quatre i cinc incorporacions en la faceta ofensiva, una aposta forta, però necessària tenint en compte l’exigència que demostra tenir sempre la Segona Divisió.

Són molts els noms que estan sortint a la llum, però encara no hi ha cap futbolista fitxat a hores d’ara. El CF Reus, això sí, espera poder anunciar algunes noves cares aquesta mateixa setmana, ja que a la següent ja comença la pretemporada, i tots els entrenadors –Natxo González no n’és una excepció– esperen comptar amb el màxim de futbolistes que sigui possible quan tornen de les vacances.

El típic «Abans d’entrar, deixin sortir», ha estat una màxima que ha complert al peu de la lletra el club roig-i-negre, ja que abans d’anunciar cap contractació, ha apostat per comunicar les baixes de cara a la pròxima temporada.

Miguel Marín, Fernando, Óscar Rico, Álex Colorado, Samu i Matías Draghi van ser els sis jugadors que van dir adéu el 30 de juny al club, ja que no van veure renovat els seus respectius contractes.

Per altra banda, alguns jugadors van veure perllongats els seus respectius contractes. El primer, va ser el central Jesús Olmo. El davanter Edgar Hernández i els centrecampistes Aritz López Garai i Rafa García van ser els següents.

tracking