Diari Més

El Nàstic té pensat realitzar sis incorporacions durant aquest mercat

Un porter, un central, un migcampista, dos davanters i, com a mínim, un extrem són els reforços que arribaran

Jean Luc és l'únic extrem que queda actualment a la plantilla del Nàstic.

El Nàstic té pensat realitzar sis incorporacions durant aquest mercatCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona no està movent fitxa encara pel que fa a incorporacions. Almenys, no està oficialitzant res de res. El que sí és segur és que el jove lateral dret Kakabadze jugarà a Tarragona la temporada vinent. El jugador, de tan sols 20 anys, arribarà al Nàstic procedent del Dinamo Tbilisi per competir-li un lloc a Gerard Valentín.

A partir d’aquí, encara hauran d’arribar un mínim de sis jugadors, tret que hi hagi alguna sortida inesperada, la qual motivaria més fitxatges. La direcció esportiva, encapçalada per Emilio Viqueira, està treballant a contrarellotge per trobar aquests futbolistes.

El primer, per línies, del darrere al davant, és un porter. El Nàstic necessita un meta que li pugui discutir el lloc a Manolo Reina (Pau Torres, de l’Alabès, no segueix a Vitòria). La marxa d’Alberto Varo al Barça B motiva que el club quedi només amb el de Villanueva del Trabuco i amb Ondoa, amb què Vicente Moreno necessitaria una tercera peça per completar aquesta demarcació.

En defensa, amb Kakabadze la línia quedaria completa, tot i que el Nàstic està a la cerca i captura d’un futbolista que millori l’eix. O sigui, que el club vol fitxar un central de categoria per poder oferir competència a la resta de futbolistes. Xisco Campos, Suzuki, Iago Bouzón, Molina i Pablo Marí són els cinc jugadors específics en aquesta demarcació, i un d’ells hauria de marxar perquè arribés un altre futbolista que pugui actuar de central.

El Nàstic també fitxarà un migcampista. La prioritat màxima és la de recuperar Lévy Madinda, futbolista que arribaria cedit del Celta, com la passada temporada. L’elevada fitxa del de Gabón és el màxim impediment, encara que el Nàstic només n’assumiria una part, tot i que continuaria sent molt important. Si no és Madinda el que acaba arribant, el club continuarà cercant un futbolista que pugui actuar a la medul·lar.

També arribarà, com a mínim, un jugador de banda. Les baixes de Palanca i de José Naranjo, i la d’Emaná –no és un futbolista específic de banda, però hi va jugar en moltes ocasions– motiven que Vicente Moreno hagi demanat algun jugador que pugui atacar per les dues ales, ja que Jean Luc queda com a extrem únic. No és gens descartable que n’arribin dos, i un que ha sonat amb força és José Carlos, del Llagostera.

Les marxes de De la Espada i d’Aníbal Zurdo motiven que faci falta contractar dos davanters. El club vol que un d’ells sigui Joselu del Ràcing de Ferrol, ja que Jaime Mata ha signat pel Valladolid.

tracking