Ester Casajuana no falla i s'emporta la Trail Ulldeter a Camprodon

L’atleta del Borges Trail-AAEET es presentava com una de les favorites

Casajuana, després d'embutxacar-se la prova, dissabte passat.

Ester Casajuana no falla i s'emporta la Trail Ulldeter a CamprodonDiari Més

Aquest dissabte es va celebrar a Camprodon la Trail Ulldeter, una cursa de 30 kms i 1600 m de desnivell positiu que recorria pel Ripollès. Ester Casajuana, del BorgesTrail-AAEET, es presentava com una de les favorites al podi i no va fallar. Després del seu gran paper al Campionat d’Espanya, dissabte s’emportava la victòria de la Trail Ulldeter amb un temps de 3h37’55’’, un resultat de gran prestigi en una cursa amb un gran nivell.

La segona posició va ser per a Imma Boada amb 3h44’59’’, seguida de Paula Reixach amb 3h59’59’’. En homes e triomf va ser per a Marc Pinsach amb 2h47’34’’, seguit de Marc Pérez amb 2h55’37’’, i de Miki Solé, que completava el podi de la prova a Camprodon amb un temps de 2h56’58’’. Una setmana més, Ester Casajuana es mostra ferma en la seva línia ascendent, en el marc d’aquesta gran temporada.